Pregledao sam teme i nisam video nista novije pa reko da napisem. Izasao je potpuno kompletan emulator oznake PCSX2.1.1.0.r5366 i ima da se kupi sa biosima i cudesima u piratskoj luci. Po prici rade sve igre u full brzini. Ja iskreno nisam ljubitelj konzola ali mi se peglao Gran Turismo 4 pa sam svukao i probao i radi bez ikakvih problema. Evo i screenshotova:
Ja znam da sam par godina u nazad isprobavao emulatore i nijedan nije radio kako treba. Narocito sa GT4 (mogao sam u meni ali ne i na stazu). Ovo je prvi koji je proradio kako treba i nema potrebe za zezanjem sa setingsima samo pokrenem i radi. Mislim nije da sam ih trazio svakodnevno, ali sam neki dan slucajno nabasao i odusevio se.
Pa meni su 0.9.x verzija radile kako treba (mada nisam probavao GT4) samo što praktično moraš da imaš posebna podešavanja za skoro svaku igru :) Black Wolf
Tek sad je ps2 sredjen da je igriv i da ne kreshuje, da li stvarno mislis da ps3 igre rade lepo na pc-ju? Rade ali sa 5 frejmova na i7 ivy i gtx 690...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ko je igrao ps2 igre zna koja je ovo ogromna razlika u odnosu na tv i klasik ps2, ps2 ima neku jako malu rezoluciju a ovo cudo tera u full hd bez problema. AA i dx11.
Cim se pojavio re4 taj dan sam odmah iznajmio ps2 na ceo vikend, eh stari dobri dani.
Bice zajebancije dobre ovih dana!
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
ljudi, zasto vas toliko mrzi, imate sajt, imate uputsvo, imate compatibility, imate SVE i vas jos uvek mrzi da odete sami na crappy sajt http://pcsx2.net/
realno, onaj ko ne zna da podesi sve to nece moci ni da igra sve igre, vec samo one po kojima je jedno to podesavanje, jer nije za svaku igru isto
:: Ima tona podesavanja dll-ova plug inova itd. Tu sam lepo okacio sve zivo sa :: biosima bla bla.. :: :: Ladno su mi obrisali temu i banovali me :: na, ne znam, 2 dana.. :: :: Kakvi debili :: jebes mi sve ako tamo odem jos jednom :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.