Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Leadtek RCConfig
STRANA 1 OD 1
Jebivetar Leadtek RCConfig 17.10.2012. 23:39 T48475

status: user
broj poruka: 2386
Vidim da daljinski od Leadtek kartice moze da se podesi da kontrollishe i druge plejere tipa Mpc, Wmp, Winamp, evo radi i na Aimp ali...
Na MPC zvuk pojachavam na ch+ umesto na vol+, na Winampu isto a nece na dugme forward da prebaci na sledecu pesmu i da ne nabrajam.
Zna li neko kako se konfigurishe ovo chudo od daljinskog, vidim da moze i Windows7 da kontrolishe tako da npr. ne treba ni mish? :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 18.10.2012. 00:27 #448260

broj poruka: 9459
Pa jel mozes konfigurisati preko onog utility-a za daljinac? Iskreno, ja sam par puta probao, nekako podesio i shvatio da mi uopste ne treba i batalio celu stvar:) Ne moze mis da zameni da je jos toliki. Za izlezavanje i RC je odlican neki bezicni mis i uzivas:)

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

Jebivetar ... 18.10.2012. 00:42 #448261

broj poruka: 2386
ne uspevam. Ne treba mi kao mish, to je bila shala. Ali bi bilo zgodno da kontrolishem winamp, aimp, video plejer sa njim...
Bezichni mish mi ne bi odgovarao, daleko sam od monitora u poziciji koja mi je potrebna...
Ako neko zna ili je konfigurisao neka prosledi, mislim da moze da se uradi save as...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs