Kod mene ide automatski. @dragan reinstaliraj paint kao i drajver od tastature, jos ako imas amd kartu, onda je drajver 100% !!! br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: @dragan reinstaliraj paint kao i drajver od tastature, jos ako imas amd kartu, onda je drajver 100% !!
Kakve to veze ima sa drajverom od grafičke (i to `samo AMD`?), for God`s sake, kad je copy/paste funkcija Windowsa, i `odrađuje` je sam Windows, a drajver nije za tu operacijicu upošljen ni 1%?
Copy operacija prosto pristupi video (output) buffer memoriji od grafičke, prekopira sve bajtove odatle (verovatno to u memoriji store-uje kao RAW format), i onda to stoji u copy-paste buffer-u Windowsa sve dok ne odradiš paste u bilo koju aplikaciju
Čovek je mislio da ne zna gde završava copy-rana slika, to jest, on je verovatno mislio da će mu se odmah na desktopu stvoriti novi fajl tipa `screencapture-05102012.jpg`... Nije znao da mora da uđe u neki program da bi imao pristup tim podacima/screen-capture-u
Uključiš FRAPS, stisneš F10 i to je to. Slike se automatski snimaju u folderu gde je fraps instaliran. Prednost je to što ne moraš stalno da radiš ctrl-v u paintu, sve ti sam sačuva i .bmp formatu i možeš odjednom da napraviš više slika.
Ja mislim da je Dragancetu pregoreo monitor. Kao i svaki skener i monitor pozadi ima CCFL lampu i skenira sliku/monitor, pa mislim da je ona pregorela. Nazalost, mora novi monitor...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Alatka se zove Snipping Tool. Integrisana je sa W7. Okines na ikonu i zapamtis image u kom hoces formatu. Mozes i da izaberes sa misem koju poziciju snimas.
Sta ce kome smajli da bi shvatio da je bobi zaludjivao?? xD
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: :: @dragan reinstaliraj paint kao i drajver od tastature, jos ako imas amd kartu, onda je drajver 100% !! :: :: Kakve to veze ima sa drajverom od grafičke (i to `samo AMD`?), for God`s sake, kad je copy/paste funkcija Windowsa, i `odrađuje` je sam Windows, a drajver nije za tu operacijicu upošljen ni 1%? :: :: Copy operacija prosto pristupi video (output) buffer memoriji od grafičke, prekopira sve bajtove odatle (verovatno to u memoriji store-uje kao RAW format), i onda to stoji u copy-paste buffer-u Windowsa sve dok ne odradiš paste u bilo koju aplikacij :: :: Čovek je mislio da ne zna gde završava copy-rana slika, to jest, on je verovatno mislio da će mu se odmah na desktopu stvoriti novi fajl tipa `screencapture-05102012.jpg`... Nije znao da mora da uđe u neki program da bi imao pristup tim podacima/screen-capture-u
Pa na AMD, kako drugacije? Nevidija ima savrsene drajvere, ipak je to alien tehnologija ispred naseg vremena! :P @Snoops, moj si co`ek! xD br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: :: Al ti odma na prvu. : :: :: Al` ti odma` na AMD... :) Kako ne reče `pa, možda ti je drajver od grafičke problem` (nevezano za brend)... Nego opet AMD kriv :)
:: Jedna od vecih ispala na pcberzi xDD :: :: Sta ce kome smajli da bi shvatio da je bobi zaludjivao?? x
1. Važi. `Ispala`. A njegov post sve vrca od smajlija... Ima ih ukupno NULA. Osim u naslovu, što se može protumačiti (ne i obavezno) kao mali condescending podsmeh na n00b pitanje.
2. KOLIKO se ovde kenja po AMD-u od strane 2-3 dežurna paćenika, ja nisam mind-reader da shvatim da post od osobe koju ne poznajem, post koji NE SADRŽI SMAJLIJE U TEKSTU, `nije ozbiljan`. A STVARNO SE NE ZAOBILAZI PRILIKA ZA SVAKI OČAJNIČKI POKUŠAJ KENJANJA PO AMEDE-u. I to svi znamo.
Stvarno ne kontam kako nekoga boli patka za te brendove...I ja sada treba da se ljutim na komsiju sto koristi Koncarov bojler, a ja neki strani protocni? Svi smo ovce jer dajemo po tri plate na komad elektronike koja ce za dva meseca biti krs, bilo to AMD ili Nvidia:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Htedoh da se ubijem, ali me je tvoja idiotska matera odgovorila od toga, njenom bezuslovnom ljubavlju. BRATE MINLI, koliko bez kirije `živim` u glavama paćenika i bolesnika ovde, pa po ceo dan jedva čekaju da se nakače na neku temu čim ja postujem samo da bi POKUŠALI da se `osvete` za prethodne situacije kad sam ih napravio idiotima ili pokazao kako nemaju pojma o čemu pričaju, i ne treba da se ubijam - jer je gre`ota ubiti se sa tolikom popularnošću. A sad nastavite da HIJACK-ujete tuđe teme da biste kenjali po meni, IONAKO RETKO KOJI DRUGI SMISAO POSTOJANJA NA DNEVNOJ BAZI IMATE, osim toga.
Nikoga ne spominjem po imenu, ali oni koji to rade - prepoznaće se, ne brinem za to :)
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Niko te ne proziva, ne znam šta pizdiš na prvu loptu odmah... Kakve bre crne osvete, šta se tebi u glavi dešava... __________________ Scourge of PCBerza
Decko se rauzme u osnovne funkcije kompjutera kao ja u srednjovekovnu knjizevnost..., CITAT: Probao sam preko dugmeta PrtScr ali mi ser cini da ono ne fukncionise, nigde nema slik.
Mada je veoma intrigantna pojava, stisnes Prt Sc i nista se ne desava???.., pu.., majku mu!, ni ove amige nisu kao sto su nekad bile.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.