Malopre sam pregledao neke od tek skinutih filmova, elem sa 720p nemam nikakav problem u prikazu, a kada otvorim 1080p slika izgleda ovako: http://bit.ly/R6KsVe i http://bit.ly/QFy2pK. Sta mu je dodjavola? U pitanju je najnoviji MPC-HC za 64-bitni Windows, ovo mi se nikad do sada nije desilo. Monitor je kocka, Dell E190S, rezolucije 1280x1024 ali i ranije sa alt+enter slika se lepo razvuce i nema veze da li gledam 720p ili 1080p prikaz je ok. Neko ce se verovatno pitati zasto skidam 1080p filmove kad mi je monitor 720p a odgovor je zato sto imam drugi racunar sa fullhd monitorom tako da mogu u principu i da stavim taj veci monitor do ovog ali ne zelim da to radim jer sam ubedjen da je problem do MPC-a a ne do monitora. Sta predlazete osim da obrisem ova dva filma???
:: :: Skinuo si 1080p 3D film, blah, blah, blah, i zato izgleda tako, skini `obichne` 1080p i nece biti problema... :: :: :: i5-3570K | P8Z77-V | TridentX | zVertex4+EZRX | AX750 | Stryker | U2311H -> U2713HM | G15+G9 | ATP ::
Slika je duplirana jer monitor ne moze da prikaze 3d sliku, a 3d slika je ustvari dupliara 2d slika i malo pomerena+fokus pokus efekti tako se dobija taj kao 3d efekat.
Ne skidaj 3d filmove vise...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
E do mojega, pa ko je gledao da li ima u sebi to prokleto 3D... U ostalom ja to smatram zescim debilizmom sa sve onim idiotskim naocarima koje nosis da bi to gledao i pri tom izgledas ko moron neopevani... Hvala momci, obrisao sam oba filma, ode preko 30GB djubreta sa harda...
Palo mi je na pamet da kao sto u mkv container natrpaju 5 audio snimaka (na ruskom engleskom francuskom libijskom iranskom) da tako natrpaju i 2 paralelna video streama pa sam kontao da pustim samo jedan da ne idu oba paralelno al cenim da ta opcija ne postoji, odnosno sigurno ne postoji jer je u pitanju govn**vi 3D. Crko da Bog da onaj slepac ko je to prokletstvo izmislio!!!
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.