Drugari ako ste pratili moju proslu temu onu o transcend SSD-u znate da sam reinstalirao sistem i sve prebacio na SSD.
Sada je potrebno da mi preporucite neki dobar program za pustanje filmova i kodeke.
Na starom sistemu sam imao BSPLAYER koji mi je bio ok, ali sam imao problem sa mp4 file-ovima koje mi je pustao u AUDIO formatu tj. ton ide ali slika ne da li se i vama ovo desavalo i kako podesiti da BSplayer pusta i mp4 file-ove.
Za mp4 file-ove koristio sam VLC Player ali mi se kod njega desavalo da se odjedamput u toku gledanja filma izgubi ton potpuno tj. nesto nije bilo uredu sa AUDIO file-om filma. da li je neko imao i ovakav problem i kako ga zaobici ?
AMD Phenom II x6 1100 T @3.3 Ghz, NOCTUA NH-U12P, 4x2 Gb Kingston HyperX T1 2133 MHz, ASUS HD7970, AM3+ Gigabyte GA-990FXA-UD5, GIGABYTE GM-G8000, AIVIA K8100, WD 2TB CAVIAR BLACK WD2002FAEX, Transcend SSD320 - 256 GB, BLU-RAY LG BH10LS30, SAMSUNG 27`
Stavi SAMO VLC ili SAMO GOM Player... bez kodeka sa strane. Plejeri imaju interne kodeke, svoje, plus se ažuriraju povremeno. Tada bi sve trebalo da radi. Kombinacija zasebnih kodek-pack-ova i plejera koji imaju svoje interne, kad-tad se pokolje i zaglavi kao kod tebe. Ako pak koristiš media player classic... on ionako ide uz k-lite kodek paket, ali onda koristi njega i juri povremeno neki od kodeka i njegov update, kada neće da nešto pusti (bilo audio bilo video deo)... ja od toga odustadoh.
Tu ima svih kodeka i taj BS mi je nekako najbolji za filmove, mada koji plejer ćeš da koristiš je više stvar ukusa, u suštini svi oni rade jednu te istu stvar, samo malo drugačije izgledaju i imaju drugačiji interfejs.
:: Tu ima svih kodeka i taj BS mi je nekako najbolji za filmove, mada koji plejer ćeš da koristiš je više stvar ukusa, u suštini svi oni rade jednu te istu stvar, samo malo drugačije izgledaju i imaju drugačiji interfejs :: :: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao` :: :: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded# :: ::
Meni je omiljena kombinacija k-lite pack i media player classic, jednostavno mi se dopada koliko se brzo mpc otvara i koliko malo memorije jede i nikada mi se nije desilo da sam imao problem, cak i sa ostecenim fajlovima.
Ako gledas mnogo filmova i serija uz titlove, onda bs, ima vec u sebi download titlova i nema vise jurenja po netu. Tj ako te je lepo sluzio do sada nema potrebe da ga menjas, ali ne bi ti skodilo da pogledas i ostale, mozda ce da ti neki bolje `legne` :)
pa mp4 ti pusta i MPC i VLC i svi playeri.. moj licni izbor je MPC+VLC(BS samo za download subtitle-a posto je prestao da napreduje nego ima svoj neki zastareo fazon)
:: U svakom slucaju hvala ! :: :: Ali vidim da je sarenoliko neki vole VLC neki GOM a neki BS player. odlucio sam se za BS player samo da uspem da ga nateram da pusti MP4 fileove. :: :: AMD Phenom II x6 1100 T @3.3 Ghz, NOCTUA NH-U12P, 4x2 Gb Kingston HyperX T1 2133 MHz, ASUS HD7970, AM3+ Gigabyte GA-990FXA-UD5, GIGABYTE GM-G8000, AIVIA K8100, WD 2TB CAVIAR BLACK WD2002FAEX, Transcend SSD320 - 256 GB, BLU-RAY LG BH10LS30, SAMSUNG 27 :: ::
BS player nije hteo da mi pusta filmove u mp4 formatu pa cu da probam da li ce sada, a VLC je pustao mp4 filmove, ali se ton (audio izgubi) to je moj problem. Tako da nisam pametan sta raditi. Da li je dovoljno samo instalirati BS player ili je potreban i k lite codec pack sa media player classicom ?i
AMD Phenom II x6 1100 T @3.3 Ghz, NOCTUA NH-U12P, 4x2 Gb Kingston HyperX T1 2133 MHz, ASUS HD7970, AM3+ Gigabyte GA-990FXA-UD5, GIGABYTE GM-G8000, AIVIA K8100, WD 2TB CAVIAR BLACK WD2002FAEX, Transcend SSD320 - 256 GB, BLU-RAY LG BH10LS30, SAMSUNG 27`
VLC, Daum-Pot (postoji i ``native`` 64bit verzija) i KM su zakon. Kodeci ti (uglavnom) ne trebaju ako ces ``samo`` slusati muziku i/ili gledati filmove. Ako ti treba za ``encoding`` (``ripovanje``, kompresija BluRay-a, DVD-a ...u DivX i tome slicno) onda uzmi CCCP ili K-Lite.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.