Imam problem sa otvaranjem stranica kad neko nesto linkuje, npr na skajpu. Kada kliknem na link on mi tu stranicu otvori u internet exploreru. Pre nego sto se ovo desilo instalirao sam operu, pa sam je potom izbrisao.(za to vreme nisam brisao waterfox) Pre toga mi je sve normalno otvarao preko waterfoxa. Stavljeno mi je da je waterfox default browser.
kod firefox idi ns tools zatim na option, klik na general onda klikni na manage Add-ons i na leve strane imas Extension i plugins klik na to i otvara ti list plugin i mozes da izbrises yahoo search.
Upoznat sam sa tim problemom ali sve je bilo uredu dok nisam instalirao operu.Onda mi je sve pobrljavilo... Pokusao sam da obrisem waterfox i da ga ponovo instaliram, isto je. Pokusacu sad sa ovom verzijom sto si mi dao, pa javljam dal je problem resen.
:: Ukloni Waterfox u potpunosti, i instaliraj ovu verziju :: :: http://bit.ly/OsDCw :: :: Nemoj update raditi dok ne reše taj problem.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.