Konfiguracija je sledeca... notebook HP550, OS Widows XP, SP3, Firefox 14.0.1, instalirane Java Version 6 update 30 i Version 7 update 5. Do nedavno sam imao automatski update Java-e i sve je funkcionisalo korektno.... kada se pojavi novi update, dobijem notification da je update `available` a potom odradim to `manually`. Primetim ja nedavno da odavno nisam dobijao nikakav notification na ovu temu, koji je inace bio relativno cest te pokusam da update-ujem Java-u preko Java Contol Panel-a - ovu opciju, Java Control Panel imam u Control Panel-u. Nadjem ja aktuelni update, Java Version 7, update 7 ali kada pokusam da ga instaliram dobijem notification da to nije moguce jel ne moze da nadje installation package jre1.7.0_04-c.msi. Potrazim ga u svom comp-u ali ga zaista nema... odaberem opciju da ga nadje online... ali ni ovo ne funkcionise??? OK, resim ja da uninstall sve sto imam od Java-e na kompjuteru pa da instaliram veziju 7, update 7... opet mi trazi isti file, jre1.7.0_04-c.msi. Tako da sada ne mogu niti da update-ujem postojecu verziju/e Jave koje imam na comp-u niti da ih deinstaliram... k` svemu tome mi Firefox prijavljuje da mu Java 7, update 5 uzrokuje `stability problems`.. desava mi se da nesto radim a browser se samo smrzne na nekoliko sekundi pa onda opet proradi.
Da li neko zna u cemu je problem i moze li da mi pomogne kako da ga resim? Sta se tu `pokvarilo` do te mere da sada ne mogu Java-u ni da update-ujem ni da je deinstaliram???
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.