Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Gmail i Word pitanje
STRANA 1 OD 1
FAQ Gmail i Word pitanje 06.09.2012. 18:17 T47453

status: user
broj poruka: 532
Na koji nacin se gmail stara o visku poruka kad recimo ispunim dat prostor da li on brise mejlove kako bi stigli novi ili ne? Gde se podesava cuvanje mejlova i koliko traju? Meni su bitni novi koji se procitaju a posle nije bitno.

Zanima me na koji nacin mogu da u word dokument ubacim sifru kao sto to moze na acrobat pdf i open ofis? Znaci kad napravim i sacuvam dokument u doc da podesim sifru da ako neko otvara mora da je unese?

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zxcvbnm Imas 10 GB prostora na Gmail-u 06.09.2012. 22:03 #439856

broj poruka: 183
tako da ces ga tesko ispuniti. Preko 2000 mailova koje imam zauzimaju 0.5 GB, tako da mislim da ne treba da brines o prostoru.

za ovo drugo nisam radio. Poz

imarkovic Re: Gmail i Word pitanje 06.09.2012. 22:56 #439865

broj poruka: 19022
imas thunderbird koji je kompatibilan sa gmailom, prebacis na njega gmail i ne brines o prostoru uopste

:: Na koji nacin se gmail stara o visku poruka kad recimo ispunim dat prostor da li on brise mejlove kako bi stigli novi ili ne? Gde se podesava cuvanje mejlova i koliko traju? Meni su bitni novi koji se procitaju a posle nije bitno
::
:: Zanima me na koji nacin mogu da u word dokument ubacim sifru kao sto to moze na acrobat pdf i open ofis? Znaci kad napravim i sacuvam dokument u doc da podesim sifru da ako neko otvara mora da je unese
:: Hval
Seerauber Re: Gmail i Word pitanje 06.09.2012. 23:14 #439871

broj poruka: 948
http://bit.ly/P4Yx7l

:: Zanima me na koji nacin mogu da u word dokument ubacim sifru kao sto to moze na acrobat pdf i open ofis? Znaci kad napravim i sacuvam dokument u doc da podesim sifru da ako neko otvara mora da je unese
:: Hval
FAQ Re: Re: Gmail i Word pitanje 07.09.2012. 05:11 #439895

broj poruka: 532
Hvala puno, spasio si me :))

:: http://bit.ly/P4Yx7
:: :: Zanima me na koji nacin mogu da u word dokument ubacim sifru kao sto to moze na acrobat pdf i open ofis? Znaci kad napravim i sacuvam dokument u doc da podesim sifru da ako neko otvara mora da je unese
:: ::
:: :: Hval
:: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs