Podaci su na fles kartici ali se ne vide ? Verovatno je neki virus odradio svoje. Kad sam ubacio fles u moj komp, virusi su pocisceni ali se podaci i dalje ne vide. Kako da vratim podatke posto su bitni.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
@Dexter Podaci su na flesu, kad kliknem na properties dobijem ovo: used space 1.19gb free space 690MB kad kopiram na desktop sa flesa vidi se da prebacuje podatke, ali ne mogu da ih vidim nikako. @pedja89 probao sam ovo ali i dalje nista.
Da li postoji jos neki metod, dok se ne snadjem za linux
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
princip bi trebalo da bude isti kao sa flasha, neki od onih programa getdataback i sl, imam na poslu jedan jos bolji ali mu ne znam ime napamet. Kada ni on nece da vidi flash/karticu, ja je formatiram (opet nekim od toolova ako win nece) i onda vratim podatke, uglavnom veliku vecinu vrati i posle formata.
Nego se snadji za taj linux ili na neki OSx, ako imas neki mac u blizini i reseno. Kada to povadis, tek onda formatiraj fles, ne rizikuj nikakvim formatom pa vracanjem nazad. Ja za te probleme koristim OSx, i uvek uspe. Fora je sto ti je virus sakrio fajlove. Mozes da pokusas i sa folder opcijama u Windowsu, pa da cekiras da ti prikaze skrivene i fajlove operativnog sistema (protecteded). To ponekad uspe.
Svaka cast Pedja, hvala ti za ovo care Podaci su iz jedne firme i veoma su vazni.
Kazem ja lepo nista bez PC Berze
:: Da bi ti radio Hide protected operating system files (Recommended) moras da oznacis u folder options `show hidden files , folder and drives http://www.dodaj.rs/f/2r/DH/1FfyF0Rl/capture.pn :: :: 1. Znaci oznacis `show hidden files , folder and drives` u folder option :: :: 2. iskljucis Hide protected operating system files (recommended :: :: Meni je isto virus skrivao fajlove na fleski i cim ovo uradim odmah ih vidi!
folderi su vidljivi i sve je tu. kopirao sam u komp sve i formatirao fles. Problem je kako da ih vratim iz Hidden u Normal? Donja opcija je stiklirana i bledo siva sto znaci da je ne promenjljiva.
Hvala svima na pomoci !!!
Pokusaj unlockerom, meni se jednom tako win zaglupeo, pa je video neke fajlove sa druge instalacije systema kao svoje sistemske, ali ces tako morati jedan po jedan fajl, ali bi trebalo da posle mozes da im menjas atribute.
Po meni je bezbolnija varijanta da bootujes ubuntu sa drugog flasha i odradis sta imas
Mislim da ne može da se vrati sa hidden na normal , udji u folder označi fajlove koji ti trebaju i napravi new folder koji ti treba i u njega ubaci! Jeste da treba dugo vremena za to ali šta da se radi!
Show hidden files opcija i Hide protected operating system files u folder options rešavaju problem za očas posla znam imao sam te viruse koji skrivaju fajlove na fleški!
Resio sam i ovo. Samo je prvi folder skriven(bled), sve unutar njega je normalno vidljivo. Napravio sam novi folder i prekopirao sadrzaj iz ovog skrivenog(bledog) u novi vidljivi. To je to. Unlock pokazuje da nema zakljucanih.
Pozz!!!
:: Probaj sa njim, mislim da ce ti pomoci. Pre toga napravi kopiju (bekap) tog foldera :: F650GS Daka :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.