Iphone: kako prebaciti text sa pc-a u notepad na iphone?
STRANA 1 OD 1
repsi
Iphone: kako prebaciti text sa pc-a u notepad na iphone?
31.08.2012. 12:30
T47365
status: user broj poruka: 1276
1. Pre godinu-dve sam u ovu svrhu koristio pc suite za iphone ali mislim da se to danas ne moze naci a da radi sa 5.0.1 verzijom fw-a. Na koji nacin bi mogao neke dokumente prebaciti u notepad?
2. Kako bi mogao te txt fileove prebaciti na iphone s tim da imam opciju search kako bi lakse pronasao odredjenu rec ili frazu? Koji app preporucujete i da je moguce prebacivanje sa kompa na fon..
Stizu ispiti pa sa njima idu i nove muke :)
Hvala
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Prvi problem resen, ne mogu da verujem da radi najnoviji Pc suite za iphone! Fantastican program..
docstogo ne nadjem na installous-u.. mozda neki drugi predlog? mrzi me skidati milion applikacija pa sa svakom syncovati dokumente pa trazhiti da li ima search ili ne... ako neko ima neku proverenu, bio bih mu zahvalan, ako ne, ostaje mi jedino da se sam nj4k4m :)
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Tamo se nalazi pod imenom `Documents To Go`, takođe i na prvoj strani `most popular` kategorije `Productivity`. Inače rešavanjem drugog problema rešavaš i prvi automatski jer imaš omogućeno prebacivanje fajlova putem samog Ajtjunsa, kao i dropboxa, Google Docsa i drugih online servisa, odlična aplikacija.
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400 Iphone 3GS 32 GB
:: Prvi problem resen, ne mogu da verujem da radi najnoviji Pc suite za iphone! Fantastican program. :: :: docstogo ne nadjem na installous-u.. mozda neki drugi predlog? mrzi me skidati milion applikacija pa sa svakom syncovati dokumente pa trazhiti da li ima search ili ne... ako neko ima neku proverenu, bio bih mu zahvalan, ako ne, ostaje mi jedino da se sam nj4k4m : :: :: :: `If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` :: Mario Andrett :: ::
Skini prvo neku custom aplikaciju za beleške ili text, skini sa neta iFunbox, i u njemu samo dupli klik na tu aplikaciju koja ti je instalirana i tu radiš copy/paste. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.