Za neki live audio streaming recoding program preporuka.
Da pojednostavim, našao sam izvestan set (muzički) koji bi da skinem, a nema ga nigde osim na jednom sajtu sa koga samo kreće stream. Čime da ga snimim? support normality
On u sebi ima mogucnost snimanja radio stanica, pa verujem da ako bi stream pokrenuo preko njega da bi uspeo da sacuvas na svom HDDu. Program davno nisam koristio tako ne znam kako.
Druga opcija ti je FF + addon Downolad Helper
Da se razumemo, u oba slucajeva ukoliko radi, moraces da odslusas ceo set i to softwerski da stavis glasnocu na max, u suprotnom ton snimka je slab.
Pokrenes Sound Forge, Recording opciju, u podesavanjima zvucne karte pod recording opcijom podesim da ti input bude audio out zvucne karte i to je to. Sljaka provereno
Ja sam koristio ovo i ne mora da se pojačava. Ako se dobro sećam, `kači` se na winamp ili neki player i kad snimaš, možeš i da stišaš skroz. Podesiš koliko sekundi da seče na početku i na kraju pesme ili čega već i on sam odvaja pesme sa imenom, autorom...
za ozbiljnije (i komplikovanije) zahteve: AIMP2 (v.2.61) i AIMP2 Audio Recorder (Tools v.2.61) ovu verziju koristim, novije nisam probao http://www.aimp2.us/
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.