Dobra je arena. Davno sam vukao preko nje. Svud podji, kuci dodji! :) E da, i partis.si je do jaja!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: pa da, povremeno, ali vrlo retko, ja sam tako upao.. ali u sustini ne treba ti pored aren :: :: :: :: Na koju foru upasti? Da li povremeno otvaraju registraciju :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ::
ali arena je besplatna, i od kada su je unapredili vuce skoro sve u full-u, ja sam i zaboravio zamundu, retko kad nesto skidam s nje.. partis sam imao i banovali su me zbog toga sto sam dugo bio odsutan, isto i sa iptorrents, i nisam iz principa hteo vise da visim tamo, niti imam potrebe.. FileList cuvam jer je odlican
:: Ok :: :: Dobra je arena. Davno sam vukao preko nje. Svud podji, kuci dodji! : :: E da, i partis.si je do jaja :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: pa da, povremeno, ali vrlo retko, ja sam tako upao.. ali u sustini ne treba ti pored aren :: :: :: :: :: :: :: Na koju foru upasti? Da li povremeno otvaraju registraciju :: :: :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: :: :: ::
@imarkovic, reg se ponovo na partis, ne treba nikakva pozivnica ili donacija:) Ne treba se ljutis na tamo neku skriptu koja te smakla, jbg.:)
Na IP su me poodavno sutnuli, a uopste ne znam razlog, bem li ga. Mislim da me je pozvao Stripy, pa ako procita ovaj post, molio bih da kaze da li sam i njemu naskodio i da li on ima podatak zasto su me banovali.
Nekada davno kad su javni torenti bili spori koristio sam zamundu. Sad više ne jer mi sve ide brzo i na ostalim a pošto skidam uglavnom filmove i serije u mkv i mp4 na približno 700 mb ili serije na oko 250-300 mb a njih nema na zamundi... Uglavnom nema više potrebe za ovakvim kao što je zamunda . Mada odradili su poso :)
^ Hvala! : ) Nemaju merenje ratio-a ili ja ne mogu da nadjem?
Na prvi pogled mi se cini da je skroz ok, bookmarked. Nekako mi se cini da Partis.si prilicno baguje kada je pretraga u pitanju i da sve radi sporije nego sto bi trebalo. Ili mi se samo cini?
My sword can cut through armor and still cut a tomato.
Jeste, zna partis da baguje prilikom pretrage. Inace, meni je ceo sajt uzasno odradjen. Ne kontam zasto ga ne pojednostave, recimo kao piratebay. Najgora moguca pretraga je na sajtu titlovi.com. Tu pronaci zeljeni film je pravo maltretiranje. Sve ce pre izaci, nego li trazen film, a nedo Bog da se pogresi u tipkanju, ili se omakne neki zarez, tacka...
:: Pogresno sam se izrazio, mislio sam da pitam da li Arena ima ratio sistem ili je free :: :: :: My sword can cut through armor and still cut a tomato :: ::
Koliko vidim, ima u profilu tvoj UP i DOWN, aratio ne vidim. Tako da mislim da je ratio free, tj. vuces i dajes koliko hoces. Ako se varam, Markovic ce na poblize reci:)
EDIT: Tj. vec je rekao. Sta ti je speed, covek od njega ne moze rec-dve da kaze na ovom forumu:)
hehe, samo ti zajebavaj :P pa ja sam na areni od 2004. bilo je uspona i padova, ukidanja sajta, vracanja, radova, ali uvek je bio u potpunosti FREE za obicne usere
:: Koliko vidim, ima u profilu tvoj UP i DOWN, aratio ne vidim. Tako da mislim da je ratio free, tj. vuces i dajes koliko hoces. Ako se varam, Markovic ce na poblize reci: :: :: EDIT: Tj. vec je rekao. Sta ti je speed, covek od njega ne moze rec-dve da kaze na ovom forumu: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.