Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Kako zaobici ovakvo nesto?
STRANA 1 OD 1
Srdjanc Kako zaobici ovakvo nesto? 17.08.2012. 23:29 T47162

status: user
broj poruka: 3106
Pozdrav,

Please install Flash player 10.3 or newer

Zbog problema poznatih javnosti, ja se i dalje pridrzavam 10.1 verzije sto je gicko pre koji dan dao link na ovom forumu.

Otisao sam na sajt za igrice (igrajmo.se) i tamo ugledao da hoce da mi napravi update flasha na 11sticu. Sad posto se i ja secam da su problemi nastali od 10.3, ja to ne bih da insatliram, tako da li ovo moze nekako da se zaobidje?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Chrome instalacija sadrzi poseban, samo ovom brauzeru prilagodjen 17.08.2012. 23:59 #436437

broj poruka: 11001
flash extension (trenutno je to ver. 11.3.31.277). Radi ki zmaj. Chrome build 21.0.1180.79...

xenox Radi ki zmaj 18.08.2012. 01:13 #436442

broj poruka: 1407
ako ti racunar bljuje vatru. Jednom jadnicku iz obezbedjenja u mojoj firmi se na nekom krsicu od lap topa upgradeovao Chrome pa vise ne moze da gleda yuoutbe - ode CPU na 100%. Srecom flash se nije upgradovao pa Firefox ide semo do 70% za istu stvar...

Asus P8H67-M, i5 3570
4x4GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win XP
Frontier DIVA

Pisko Adobe hejter 18.08.2012. 08:41 #436456

broj poruka: 6654
Bojim se da tu nece biti resenja, ulozene su pare da bi te naterale da kupujes nov hardver. Jasno je da realne potrebe nema vec da je umetno stvorena, ali ne menja na stvari. Ko se seca pojave raznih second party readera za takodje adobijev pdf, koji su munjevito ocitavali i prikazivali pdf fajlove (foxit npr.) a sami se instalirali sekundu-dve, za razliku od `besplatnog` Adobi citaca cija je instalacija duza od office paketa, i toga sta je danas sa njima, moze da pretpostavi sled dogadjaja... Naime, free second-party pdf readeri, redom vise i nisu bas free, nisu vise munjeviti a i instalacije su im `obogacene`, a sam Adobi citac sada se brze instalira a radi brzo ili brze od free verzija...haha, ili Muhaha. Da li ce se pojaviti (ili vec ima a ne znam) neki sec-third-party plejer i dekoder/rekoder za flash, koji ce ga spustiti na realni nivo zahtevnosti koji je (izuzev hd) mogao da pusta pentium I, jer objektivno nije zahtevniji - ne znam. Verujem da Adobi budno motri na takve pojave i silom ih gusi - inace ode super profit, a u tome ima podrsku i intela, amd-a, nvidije i dr. zajedno jacih od
drzava i drzava..
Tako, mozes ti negde da iskopas kodek verziju flesha koja radi na tvojoj `krntiji`, ali, neces moci da pustas rekodiran u novoj verziji, flash materijal, od videa do facoshup igara... plati pa se klati.
Budale računaju na sreću.

Ishmerish ima resenje, 18.08.2012. 15:49 #436497

broj poruka: 7285
iskljuci se u kofiguraciji browser-a

Dakle kucas about:Config u address bar-u, zatim nadjes plugins.hide_infobar_for_missing_plugin

Desni klik i stikliras Toggle

Lala 4ever!
http://youtu.be/6sTfzzdemjA

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

Srdjanc ... 18.08.2012. 17:35 #436507

broj poruka: 3106

@torta

Ne pada mi na pamet da opet chrome instaliram niti njegove derivate, FF ima bazu addonova koji Chrome nema, a razlika u brzini mi je mizerna.

@xenon

Bas tako, dopunski razlog zasto necu Chrome

@Pisko

Razumeo sam samo da kazes ne moze i nesto u vezi masona.

@Gicko

Da to sam odavno uradio ali nije tako nesto u pitanju.

http://www.dodaj.rs/f/1g/U3/4fT9xL9m/1.jpg
http://www.dodaj.rs/f/3N/KH/2B5SaxxC/2.jpg
tortojed Pasce tebi na pamet, jednog lepog dana. Tada se ponovo javi... 18.08.2012. 19:04 #436515

broj poruka: 11001
budi posten, priznaj...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs