Posle deinstalacije nekog programa usput mi se obrisalo još nekoliko programa. Sve sam ponovo instalirao osim COREL VIDEO STUDIO X5 . jednostavno ne može da se pokrene ni aplikacija za instaliranje tog programa. samo blicne i nestane u deliću sekunde. Unapred hvala na pomoći!
Toplo preporucujem hladnokrvnu reinstalaciju operativnog sistema u takvlim situacijama. Mada ukoliko to nije dozvoljeno onda cupanje tragova prethodne instalacije pomocu programcica CCleaner i njemu slicnim.
Sa revo unistaller pro sam deinstalirao ADOBE photu shop i pri pretrazi za zaostalim tragovima pošto se pojavilo više od2000 tragova označio sam da se sve obriše. posle toga nestao je folder INSTALIRANI PROGRAMI sa svim programima u njemu. Potrebne programe sam ponovo instalirao bez problema osim COREL VIDEO STUDIO X5, kojeg ne mogu ni da počnem sa instalacijom. Skinuo sam još dva nova corela i ne vredi. MUNJA
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.