Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
MS Office za Ipad2
STRANA 1 OD 1
acosuper MS Office za Ipad2 02.07.2012. 22:10 T46500

status: user
broj poruka: 1207
Pozz drugovi da li neko od vas zna gdje mogu da nadjem u prodavnicama MS Office za ovo cudo ?

CPU: AMD Athlon II 445
GPU: Gigabyte 5870 SOC
RAM: Kingston HiperX 2x2GB 1066mhz
MBO: Gigabyte 770-DS3
PSU: CM GX-550W
HDD: 2xSamsung F3 Spinpoint 500GB RAID0
CPU COOLER: CM V8
HP CASE
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 02.07.2012. 22:20 #428824

broj poruka: 9121
Nema, imas Pages.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
acosuper Pojasni malo :D 02.07.2012. 22:26 #428828

Ja sam mislio da ima office za ovo, sta je najbolje u zamjenu za MS ?

HP CASE

VMARC DocsToGo 02.07.2012. 22:57 #428836

broj poruka: 9429

F650GS Dakar

gile23 Re: DocsToGo 02.07.2012. 23:25 #428842

Ja bih pre rekao da je Pages booja solucija :).

Pozdrav!

::
:: F650GS Daka
VMARC Re: Re: DocsToGo 02.07.2012. 23:42 #428844

Zasto?
Cek da vidim... Sa`ce ga skinem.

EDIT: Ovo je samo Word. DocsToGo je mnogo kompletniji, manji i a radi isto.

F650GS Dakar

:: Ja bih pre rekao da je Pages booja solucija :)
:: Pozdrav
:: ::
:: :: F650GS Daka
Neba Office 03.07.2012. 05:54 #428881

broj poruka: 1197
Za Mac se zove iWork. Sadrži:
• Keynote—incredible presentations, incredibly easy
• Pages—powerful word processing and page layout
• Numbers—compelling spreadsheets made simple

acosuper ??? 03.07.2012. 11:59 #428947

kako sad da prebacim iwork sa racunara na ipad2 ? totalni sam mulac za apple

HP CASE

VMARC Re: ??? 03.07.2012. 12:19 #428950

Nikako, to je za racunare. Moras da instaliras pojedinacno Keynote, Numbers i Pages za ipad. Imas sve komotno na torentima.

F650GS Dakar

:: kako sad da prebacim iwork sa racunara na ipad2 ? totalni sam mulac za appl
:: CPU: AMD Athlon II 44
:: GPU: Gigabyte 5870 SO
:: RAM: Kingston HiperX 2x2GB 1066mh
:: MBO: Gigabyte 770-DS
:: PSU: CM GX-550
:: HDD: 2xSamsung F3 Spinpoint 500GB RAID
:: CPU COOLER: CM V
:: HP CAS
luja-88 Re: Office 03.07.2012. 12:42 #428955

broj poruka: 1660
Gresis decko, nemoj mesati pojmove. Office za Mac se zove `Office for Mac` i pravi ga Microsoft.
iWork je nesto osakaceno sto postoji i za iOS, i za Mac OS, bas kao sto je postojao i Microsoft Works na Windows-u (i dalje postoji, ali to je sada obustavljen proizvod usled relativno niskih cena i visoke funkcionalnosti Office Starter i Basic).
Treba imati u vidu da se puna funkcionalnost Office paketa ni ne moze ocekivati na takvim uredjajima (trenutno).
VMARC ti je rekao sta i kako, a probaj i Documents to Go pa vidi sta ti vise odgovara.

:: Za Mac se zove iWork. Sadrži
:: • Keynote—incredible presentations, incredibly easy
:: • Pages—powerful word processing and page layou
:: • Numbers—compelling spreadsheets made simpl
gile23 ... 03.07.2012. 13:37 #428967

Aj polako. Microsoft Office postoji za Win i za PC, medjutim MS je namerno ubio par opcija u Office-u za Mac, sto je i logicno. Sa druge strane imamo Apple koji vec duzi vremenski period izdaje i svoju verziju Office paketa koja se zove iWork kao sto je Neba vec naveo :).

Za iPad trenutno postoji mobile verzija iWork-a, ali pre nekoliko meseci iskocila je fotka iPad-a (tada dvojke) kako pokrece Microsoft Office app namenjen iskljucivo iPad-u. Microsoft je potvrdio da radi na Office paketu za iPad, ali nije precizno rekao datum izlaska. Kruze rumori da ce se pojaviti Office iskljucivo za iPad u oktobru ove godine.

@VMARC Razocarah se sada :), toliko branis Apple, a verovatno i koristis iPad da jos nisi provalio za Pages i ekipicu :). Nego gde nalazis te silne torrente sa najnovijim verzijama, na Installous imaju oni magnet linkovi, ali ono ne krece ni posle 10 minuta xd.

Pozdrav!
luja-88 Re: ... 03.07.2012. 13:51 #428968

I jeste polako =]. Mislis, MS Office postoji za Win i Mac OS (ne PC, to bi znacilo da postoji i za Linux...), kao sto sam vec rekao?
Moja poenta je bila da iWork nije ekvivalent MS Office-u, vec MS Works-u, koji je osakacen (bas kao i iWork). - Kao sto vec rekoh, trenutno ne postoji bolje pa necu dalje ulaziti u ovu problematiku, kao ni u ono sto tek treba da se pojavi na trzistu posto covek svoj iPad koristi danas, a ne za nekoliko meseci.

:: Aj polako. Microsoft Office postoji za Win i za PC, medjutim MS je namerno ubio par opcija u Office-u za Mac, sto je i logicno. Sa druge strane imamo Apple koji vec duzi vremenski period izdaje i svoju verziju Office paketa koja se zove iWork kao sto je Neba vec naveo :)
:: Za iPad trenutno postoji mobile verzija iWork-a, ali pre nekoliko meseci iskocila je fotka iPad-a (tada dvojke) kako pokrece Microsoft Office app namenjen iskljucivo iPad-u. Microsoft je potvrdio da radi na Office paketu za iPad, ali nije precizno rekao datum izlaska. Kruze rumori da ce se pojaviti Office iskljucivo za iPad u oktobru ove godine
:: @VMARC Razocarah se sada :), toliko branis Apple, a verovatno i koristis iPad da jos nisi provalio za Pages i ekipicu :). Nego gde nalazis te silne torrente sa najnovijim verzijama, na Installous imaju oni magnet linkovi, ali ono ne krece ni posle 10 minuta xd
:: Pozdrav!
Neba iWork 03.07.2012. 15:05 #428986

broj poruka: 1197
iWork nije osakaćen, to je jednostavno office suite koji je proizveo Apple. Dakle punokrvna, naravno zgodnija za upotrebu, alternativa MS Ofiice-u. Sigurno je da se razlikuje po funkionalnosti u odnosu na MS Office, negde je ta razlika u korist MS-a negde u korist Apple-a, ali nikako ne možete tvrditi da je iWork `osakaćena verzija`.

MS Office verzija za Mac postoji, da li može iPad, to ne znam.
luja-88 Re: iWork 03.07.2012. 17:11 #429005

Ne moze MS Office na iOS, a iWork-ova jedina prednost nad MS Office-om je to, sto je u pitanju Apple softver na Apple hardveru (ako je to uopste prednost).
Mozda nije osakacen, ali je sigurno `osakacen`, kao i bilo koji drugi paket poslovnih aplikacija na bilo kojoj platformi, u odnosu na MS Office. Ne drzim ja stranu ni Apple-a, ni Microsoft-a, ali je cinjenica da je MS Office najbolje sto postoji u segmentu poslovnog aplikacionog softvera.

:: iWork nije osakaćen, to je jednostavno office suite koji je proizveo Apple. Dakle punokrvna, naravno zgodnija za upotrebu, alternativa MS Ofiice-u. Sigurno je da se razlikuje po funkionalnosti u odnosu na MS Office, negde je ta razlika u korist MS-a negde u korist Apple-a, ali nikako ne možete tvrditi da je iWork `osakaćena verzija`
:: MS Office verzija za Mac postoji, da li može iPad, to ne znam.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs