Skinuo sam Spartacus seriju i kada pustim na TV preko integrisanog plejera neće da radi,pojavi se nešto kao da je fajl nepodržan a fajl je u MKW a kodek ac3. Probao sam da konvertujem zvuk preko nekog audio konvertera ali nisam uspeo.
A kako ti rade drugi filmovi u mkv na tom tv-u. Da je do audia nebi se samo ton cuo. E sad zavisi i kako je ripovan. Ako hoce drugi video materijal koji je u mkv na tv onda ti ovo sto si skinuo nije dobro izripovano ili nije dobro skinuto. Skini ovo pa ga propusti ko sto ti rece ishmerish http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/win32/mkvtoolnix-unicode-5.6.0-setup.exe
Nije isto MKV kontejner i MKV format! U kontejneru sa ekstenzijom MKV format slike je najcesce MPEG4. Ripovanjem dobijes format MKV koji pusta tvoj TV.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Nema potrebe pošto preimenujem prevod u ime filma i lepo radi bez problema,pravio mi je par puta integrisani prevod problema,kad ubacim svoj neće da ga očita.
Postoji mogucnost da izbacis prevod iz mkv kontejnera :D Skini programcic mkvmerge gui. Prevuces kontejner u programcic i on ti ispod izbaci sta se sve nalazi unutra. Mozes da brises ili da ubacujes po zelji, ako imas potrebu za tim :D
Kakav je kvalitet ripa? Jel ima razlike?
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Probaću kad naiđem na neki film sa int titlom,kvalitet je isti samo sam primetio da je na ovom konvertovanom manji bit rejt.Original 1975 kbps, rip 1364 kbps.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.