Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Gadzet za logo
STRANA 1 OD 1
H-nitro Gadzet za logo 19.06.2012. 22:41 T46304

status: user
broj poruka: 1976
ne znam kako ovo najjednostavnije da objasnim ali treba mi nesto tipa gadzet na koji cu da stavim logo, koji ce mi ici preko slike koja ide iz playera, s tim sto ce biti `always on top`

nesto tipa znacke na tv, kao kad bi napr RTS stavio da im ide film a umesto servera preko koga stavljaju znacku stave preko tog gadzeta pa me zanima da li neko zna postoji li takva stvar?

T.S.A.R. Nuclear fire power

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp0

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ re 19.06.2012. 22:52 #426044

broj poruka: 3008
Hm, pada mi na pamet samurize. Mozes da napravis da ti slika stoji always on top, s tim sto bi u ovom slucaju uvek bila vidljiva, a ne samo kada pustas video, slike ili sta vec, tj ne bi bila ubacena u sam film, nego bi floatovala iznad svega.
Neba Aj malo preciziraj 19.06.2012. 23:40 #426056

broj poruka: 1197
Koja je svrha toga? U kom scenariju će se koristiti? Zašto je bitno da se vidi logo?

H-nitro Re: re 22.06.2012. 03:00 #426539

broj poruka: 1976
hvala ti brate odradio mi je posao, inace treba mi znacka da mi bude on top

T.S.A.R. Nuclear fire power

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp0

:: Hm, pada mi na pamet samurize. Mozes da napravis da ti slika stoji always on top, s tim sto bi u ovom slucaju uvek bila vidljiva, a ne samo kada pustas video, slike ili sta vec, tj ne bi bila ubacena u sam film, nego bi floatovala iznad svega.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs