ne znam kako ovo najjednostavnije da objasnim ali treba mi nesto tipa gadzet na koji cu da stavim logo, koji ce mi ici preko slike koja ide iz playera, s tim sto ce biti `always on top`
nesto tipa znacke na tv, kao kad bi napr RTS stavio da im ide film a umesto servera preko koga stavljaju znacku stave preko tog gadzeta pa me zanima da li neko zna postoji li takva stvar?
Hm, pada mi na pamet samurize. Mozes da napravis da ti slika stoji always on top, s tim sto bi u ovom slucaju uvek bila vidljiva, a ne samo kada pustas video, slike ili sta vec, tj ne bi bila ubacena u sam film, nego bi floatovala iznad svega.
:: Hm, pada mi na pamet samurize. Mozes da napravis da ti slika stoji always on top, s tim sto bi u ovom slucaju uvek bila vidljiva, a ne samo kada pustas video, slike ili sta vec, tj ne bi bila ubacena u sam film, nego bi floatovala iznad svega.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.