Dajte mi predlog za neko stabilno, jednostavno i dobro resenje za backup na 2003 serveru.
Evo kako bi trebalo da izgleda:
imam 2 racunara. Ne 1 se menjaju fajlovi iz dana u dan u nekoliko foldera. Sad ja hocu da iz programa koji instaliram na tom racunaru namestim da mi te foldere svaki dan recimo od 12h nocu on kopira ili arhivira na drugom racunaru na kome ima deljeni direktorijum koji sam mapirao na prvom racunaru. Znaci na drugom je samo namesnki share koji je mapiran na glavnom ili pak imam na tom drugom USB fioku i disk u njoj pa moze i tu da se snima, radi se kolicini od par 10GB podataka. Bilo bi super kada bi program mogao da u arhivu ubaci samo izmenjene fajlove a ne sve iznova. Rezime: da imam source i destination odabir ka o kofnigurabilnost kojim danima i u koliko sati kao i da li je full ili differential backup.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.