Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Cobian backup 11
STRANA 1 OD 1
damirkic Cobian backup 11 15.06.2012. 23:49 T46253

status: user
broj poruka: 342
Da li je neko koristio i kako vam se cini ovaj pomocnik sa linka? Ima mnogo finih opcija a besplatan je

http://www.cobiansoft.com/cobianbackup.htm
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 16.06.2012. 00:08 #425349

broj poruka: 12798
Čemu ti poluprogrami kad postoji prava stvar: Acronis True Image

operator re 16.06.2012. 01:05 #425353

broj poruka: 4270
Acronis True Image
Imas besplatne varijante za Seagate, WD i Hitachi diskove na majorgeeks.com
malo potrazi u zadnjih mjesec i po

Kako si napustio svog sina? To je ono što radimo za njih. Volimo ih, štitimo ih, to je ono što se od nas traži...

damirkic Treba mi besplatni backup za Windows 2003 16.06.2012. 10:33 #425386

broj poruka: 342
Dajte mi predlog za neko stabilno, jednostavno i dobro resenje za backup na 2003 serveru.

Evo kako bi trebalo da izgleda:

imam 2 racunara. Ne 1 se menjaju fajlovi iz dana u dan u nekoliko foldera. Sad ja hocu da iz programa koji instaliram na tom racunaru namestim da mi te foldere svaki dan recimo od 12h nocu on kopira ili arhivira na drugom racunaru na kome ima deljeni direktorijum koji sam mapirao na prvom racunaru. Znaci na drugom je samo namesnki share koji je mapiran na glavnom ili pak imam na tom drugom USB fioku i disk u njoj pa moze i tu da se snima, radi se kolicini od par 10GB podataka. Bilo bi super kada bi program mogao da u arhivu ubaci samo izmenjene fajlove a ne sve iznova. Rezime: da imam source i destination odabir ka o kofnigurabilnost kojim danima i u koliko sati kao i da li je full ili differential backup.

Hvala na savetu!!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs