Већ неко време имам проблема са претраживачима. Те их буде, па нестану, па се опет врате и тако у круг.
Ево о чему се ради: Користио сам Мозилу и све је било у реду док се једном сличице иконица замене другим и приказ саја (форума) на екрану се поприлично изобличи. Као нпр. када би овде уместо неког осмеха стоји легенда са сликом - има нових порука.
Затим сам скинуо Оперу. Радила је пар дана добро, а онда је и она почела да брљави исто као и Мозила. Брисао сам историју у оба претраживача, али исто је.
За сада ми се то дешава на два форума редовно, а изгледа да ће да се прошири и на остале сајтове које посећујем.
Idi full scan c:. Obicno se virus i nalazi na lokaciji gde quick ne obuhvata. Pogotovo da preskenira i ceo registry. I naravno, update bazu ako nisi...Ne mora da znaci da je problem koji imas uzrokovan nekim virusom, ali odradi jedan full scan cisto da si siguran.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
- - - - - - - - - - - - - - Nemas problema sa PRETRAZIVACIMA (search engines) nego sa citacima/pregledacima (browser=prelistavac, onaj koji izlistava, okrece stranice tokom citanja)...
instalirao si neke add one uz neku igru tipa zuma i slicno, ako si isao samo next next next i agrre, ili uz neki softver, kao kada ti se promeni search engine ili kada ti forsira home page da te vodi na neki levi sajt.
Seti se sta si poslednje instalirao pa obrisi to, ili gledaj redom u programima pa ako ti nesto skroz nepoznato i ne znas otkud to tu obrisi ga.
Meni se npr. nakon update skyjpa pojavilo svugde gde god ima brojeva opcija da taj broj zovem preko skajpa a niko me nije pitao da li hocu to da dozvolim niti da li hocu to uopste da skinem, niti skajp niti browser, tako nesto je garant i u tvom slucaju.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.