Već par dana kada odem na Ju Tjub komp mi se zamrzne posle pola sata nekad sat dva,jednostavno pustim video u ful skrinu i samo se odjednom zabode pojavi se neki uzvičnik pa onda ništa drugo nevredi osim restarta ili task menadžera da ga ubijem,šta to može biti??? Imam Vin7 64
Meni se to desavalo na starijem kompu,pa sam jednostavno ugradio dodtanih 2 gb ram memorije,doduse imao sam samo 1gb pre nego sto sam dodao 2 gb..Uglavnom otovrio youtube i bilo koji video izaberi,desni klik > settings i iskljuci `Enable hardware acceleration`..Na taj nacin sam resio problem dok nisam uzeo ram memoriju
Ne znam da li si video al decko ima Intel Dual Core i ima 2GB rama-..a za youtube je dovoljno 512mb rama.... i mnogo slabiji proc.... Tako da to nema veze... Mozda ti kucaju driveri za graficku..a moguce da te jebava flash...pa uninstaliraj stari i metni novi... Kod mene na Win 7 64 bit i Mozilla radi sve ok.. sa poslednjim Flash player-om ... I update Win 7 ako nisi :)
Pa to je sasvim normalno. To je windows. Kako ti se zalomi al uglavnom je to problem konflikta softvera koji besomucno instaliramo umesto da pustimo sam windows koji u sebi ima sve sto nam je za normalnu upotrebu dovoljno Inace to je jedan od dva najcešca problema. Drajveri i flashplayerom sa brouzerima.
Nije to NI NAJMANJE normalno. NORMALNO je da sve radi kako treba.
10.06.2012. 21:10
status: user broj poruka: 11001
Evo, ja sam, tokom prethodnih nekoliko dana (do juce ujutro) `poskidao` nekoliko desetina video klipova sa YoUTubeta i ni jednom nisam imao nikakvih problema. Dok bi se jedan clip download-ovao, druge sam jurio po Tubetu. Chrome, najnoviji flash i freemake video downloader...
Ma reko sam da je normalno u smislu da se stalno dešava. Vidi sta si zadnje instalirao pa skini to. Preinstaliraj flash (skini ga nekim programom koji ce da obrise i registre) kao i graficke drajvere.
Ucini sebi uslugu: deinstalisi fox-a, ocisti redzistri pd svih fox unosa
10.06.2012. 23:11
status: user broj poruka: 11001
restartuj, pa instalisi Chrome-a. Pocev sa 12-icom, mene je ffox poceo da zeza. Probao sam Waterfox (ffox 64bit) i odmah ga ubio. Od tada, problem se ne pojavljuje...
@simon72 nije sve sto Microsoft stavi u win dobro, i naravno nema sve sto treba.
@Mikishon89 Koja graficka je u pitnaju i koji drajveti su stavljeni lici mi na problem sa grafickom.Ako si nesto overklokovo i to moze da bude uzrok.Resenje je u txt koji pise kod znaka !.
:: Pa to je sasvim normalno. To je windows. Kako ti se zalomi al uglavnom je to problem konflikta softvera koji besomucno instaliramo umesto da pustimo sam windows koji u sebi ima sve sto nam je za normalnu upotrebu dovoljn :: Inace to je jedan od dva najcešca problema. Drajveri i flashplayerom sa brouzerima :: :: ::
Opet mi se isto dešava i sa novom grafičkom jednostavno mi puca fleš plejer u svim brouzerima pokušavao sam da instaliram novi drajver za đifors ali opet isti problem nznm koji mu je moj.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.