Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Mozilla ne pamti lozinke?
STRANA 1 OD 1
SPAKLIEY Mozilla ne pamti lozinke? 07.06.2012. 15:42 T46121

status: user
broj poruka: 239
Pozdrav,
iako deluje naivno problem sa nezapamcivanjem sifara kod Mozile je bas poceo da mi smeta.Naime imao sam ovaj problem pre 6 meseci probao sam ciscenje cookies, reinstall Mozile i nista ne vredi, pamti kako je se cefne ( na jednom forumu pamti na drugom ne, na jednom mail nalogu pamti a na drugoj studentskoj bazi ne pamti i tako). I kao sto rekoh nisam uspeo da resim problem, radio na reinstall sistema ( ne naravno zbog toga vec mu je bilo vreme) i krenula je da pamti kako treba. Sve do pre par dana, i sada stalno kucaj user:pass, user:pass..

Jel postoji nekakvo efikasno resenje da izlecim zaboravnost Mozile?

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Mozilla ne pamti lozinke? 07.06.2012. 15:52 #423224

broj poruka: 19022
jesi ocistio samo cookies ili i cache?
jel stikliras opcije za pamcenje kada kucas prvi put password-e?

:: Pozdrav
:: iako deluje naivno problem sa nezapamcivanjem sifara kod Mozile je bas poceo da mi smeta.Naime imao sam ovaj problem pre 6 meseci probao sam ciscenje cookies, reinstall Mozile i nista ne vredi, pamti kako je se cefne ( na jednom forumu pamti na drugom ne, na jednom mail nalogu pamti a na drugoj studentskoj bazi ne pamti i tako). I kao sto rekoh nisam uspeo da resim problem, radio na reinstall sistema ( ne naravno zbog toga vec mu je bilo vreme) i krenula je da pamti kako treba. Sve do pre par dana, i sada stalno kucaj user:pass, user:pass.
::
:: Jel postoji nekakvo efikasno resenje da izlecim zaboravnost Mozile
:: Hvala
Jebivetar Re: Re: Mozilla ne pamti lozinke? 07.06.2012. 15:59 #423229

broj poruka: 2386
Kada obrishem cleanerom izloguje se sa svih stranica na kojima sam bio ulogovan, passwordi ostaju, brishe cache i cookies...
E sad, ima stranica gde sam odgovorio da ne zelim da ikada pamti lozinku, kako sada da za takve stranice sachuvam lozinke?

:: jesi ocistio samo cookies ili i cache?
:: jel stikliras opcije za pamcenje kada kucas prvi put password-e
:: :: Pozdrav
:: :: iako deluje naivno problem sa nezapamcivanjem sifara kod Mozile je bas poceo da mi smeta.Naime imao sam ovaj problem pre 6 meseci probao sam ciscenje cookies, reinstall Mozile i nista ne vredi, pamti kako je se cefne ( na jednom forumu pamti na drugom ne, na jednom mail nalogu pamti a na drugoj studentskoj bazi ne pamti i tako). I kao sto rekoh nisam uspeo da resim problem, radio na reinstall sistema ( ne naravno zbog toga vec mu je bilo vreme) i krenula je da pamti kako treba. Sve do pre par dana, i sada stalno kucaj user:pass, user:pass.
:: ::
:: :: Jel postoji nekakvo efikasno resenje da izlecim zaboravnost Mozile
:: :: Hvala
imarkovic Re: Re: Re: Mozilla ne pamti lozinke? 07.06.2012. 16:17 #423234

broj poruka: 19022
nista, resetujes samo cache i password-e i sve ostalo, zapisi sta ti je potrebno pa ponovo, tako ti je najlakse

:: Kada obrishem cleanerom izloguje se sa svih stranica na kojima sam bio ulogovan, passwordi ostaju, brishe cache i cookies..
:: E sad, ima stranica gde sam odgovorio da ne zelim da ikada pamti lozinku, kako sada da za takve stranice sachuvam lozinke
:: :: jesi ocistio samo cookies ili i cache?
:: :: jel stikliras opcije za pamcenje kada kucas prvi put password-e
:: :: :: Pozdrav
:: :: :: iako deluje naivno problem sa nezapamcivanjem sifara kod Mozile je bas poceo da mi smeta.Naime imao sam ovaj problem pre 6 meseci probao sam ciscenje cookies, reinstall Mozile i nista ne vredi, pamti kako je se cefne ( na jednom forumu pamti na drugom ne, na jednom mail nalogu pamti a na drugoj studentskoj bazi ne pamti i tako). I kao sto rekoh nisam uspeo da resim problem, radio na reinstall sistema ( ne naravno zbog toga vec mu je bilo vreme) i krenula je da pamti kako treba. Sve do pre par dana, i sada stalno kucaj user:pass, user:pass.
:: :: ::
:: :: :: Jel postoji nekakvo efikasno resenje da izlecim zaboravnost Mozile
:: :: ::
:: :: :: Hvala
groftrade ff 07.06.2012. 16:58 #423246

broj poruka: 73
ff/options (options)/security (tab)/ passwords .. pa opcije .. exceptions .. za passworde.
vidi sta si tamo ubacio pa izbrisi sa liste zabranjene sajtove.

Pod opijom `saved passwords` mozes proveriti da li su passwordi uneti ispravno .. opcija `show passwords`.
Poz.,
SPAKLIEY Hvala 07.06.2012. 17:36 #423254

broj poruka: 239
E sad radi sve ok.Hvala na pomoci.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs