Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
skype problem
STRANA 1 OD 1
metalpirat skype problem 07.06.2012. 10:24 T46116

status: user
broj poruka: 490
Ljudi imam gadan problem sto se skajpa tice. Na mom laptop-u najnovija verzija skajpa pravi problem. JEdnostavno kada zelim da startujem skajp ponekad ucitava tri dana i nece da se uloguje, a ponekad se odma uloguje. Drugo je da u tom trenutnu cpu je zauzet oko 60% laptop se tada greje i ventilator radi maksimalno. Video sam da se mnogi ljudi na njihovom sajtu zale. Na kucnom racunaru sve radi kako treba.

Da li je neko imao ovakav problem i kako to da resim?

HVALA!!!

Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ivanstojko Re: skype problem 07.06.2012. 10:54 #423153

broj poruka: 400
Imao sam isti problem sa najnovijom verzijom na netbook-u. Resio sam ga tako sto sam obrisao najnoviju verziju, instalirao stariju i nisam update-ovao
tortojed Nema resenja. Kao sto si i sam naveo, mnogi se zale na ovaj problem. 07.06.2012. 10:56 #423154

broj poruka: 11002
Otkako je majkro$oft ``preuzeo`` skajpeta, problem zvani `otezano logovanje` je jos izrazitii nego ranije... Generalno (bez obzira na hardver). E sad, zasto ``na kucnom racunaru sve radi kako treba``? Mozda se radi o konfiguraciji konekcije (TCP/IP), mozda i o podesenosti nekog programa (antivirus/firewall)...

imarkovic Re: Nema resenja. Kao sto si i sam naveo, mnogi se zale na ovaj problem. 07.06.2012. 12:11 #423178

broj poruka: 19030
zarazio se `MSN` sindromom.. ne znam zbog cega ljudi uopste update-uju skajp kad radi super.. ja obicno skinem jednom u 100god MSI standalone installer, to imam u arhivi i samo to instliram, nikad briga nikad stress..

:: Otkako je majkro$oft ``preuzeo`` skajpeta, problem zvani `otezano logovanje` je jos izrazitii nego ranije... Generalno (bez obzira na hardver). E sad, zasto ``na kucnom racunaru sve radi kako treba``? Mozda se radi o konfiguraciji konekcije (TCP/IP), mozda i o podesenosti nekog programa (antivirus/firewall)..
::
Pisko bloatware masters skenjatori 07.06.2012. 12:36 #423182

broj poruka: 6662
Ima u tom kapitalizmu nekih proturecnosti, ekonomskih, kada rat dve megakompanije zavrsi masno placenim preuzimanjem, nakon kojega kupac jednostavno popisa, sramoti i unisti celu investiciju, verovatno kao recidiv frustracija kod svojih starih zaposlenih + posipanje pepelom od pripojenih dupeuvlakacha... nvidija 3dfx, symantec partition magic, hp compaq (bar znas sta da izbegavas 100%), maxtor quantum seagate, pa eto, i MS Skype. Gomila ozlojedjenih sa projekta messager, sigurno rovari, a da su znali, do sada bi i sami napravili skype - sto im nije cilj, vec da, kao kod msgra, preusmere saobracaj PRVO na ms servere radi spijuniranja, pa tek onda ka korisnicima. Mozda samo ne znaju, a mozda zele da ga dokrajce ili spijunski `obogate`, u svakom slucaju, vrcaj dedinu sliku a sa njima probaj vurunu...

Budale veruju u sreću.

Vodos Ono sto sam ja primetio... 08.06.2012. 00:03 #423351

broj poruka: 864
Ista stvar mi se desavala... na desk kompu radi normalno, na laptopu jako sporo logovanje.
Na laptopu mi je bila novija verzija skajpa. Kada, na primer, blokiram nekoga na novijoj verziji, na desk kompu, starija verzija, kada se ulogujem - ti kontakti nisu blokirani...
Mozda moze da bude razlika u verzijama, jer nisi eksplicitno naveo da su ti verzije iste.

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Od kako sam na OSx-u 08.06.2012. 01:10 #423371

broj poruka: 9430
Imam jedan fantastican osecaj... Da mi sve radi kao prvog dana.
Nista ne baguje, nema virusa, sve leti… Skype, MSN, Mail, Safari, Firefox, Office 2011, Quake, HOMM…
Otvorim laptop, ukucam sifru, srknem kafu i dan moze da pocne :)

F650GS Dakar

gile23 Re: Od kako sam na OSx-u 08.06.2012. 01:16 #423372

broj poruka: 9121
Aj pokreni Solidworks :).

Nego jesi li probao uninstall Skype-a, mozda pomogne :)?

Pozdrav!

:: Imam jedan fantastican osecaj... Da mi sve radi kao prvog dana
:: Nista ne baguje, nema virusa, sve leti… Skype, MSN, Mail, Safari, Firefox, Office 2011, Quake, HOMM�
:: Otvorim laptop, ukucam sifru, srknem kafu i dan moze da pocne :
:: F650GS Daka
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Od kako sam na OSx-u 08.06.2012. 01:19 #423374

broj poruka: 19030
ma moze to i na windows-u, nije bas toliko bagovit, naravno za normalne korisnike.. a inace, hoce skype da baguje i na osx-u, bez brige, ali opet treba biti doktor i za to :)

:: Nista ne baguje, nema virusa, sve leti… Skype, MSN, Mail, Safari, Firefox, Office 2011, Quake, HOMM�
markopvict Re: Od kako sam na OSx-u 08.06.2012. 01:21 #423375

broj poruka: 4515
VMARC,

Druze, potpuno te razumem, pun mi je rac bloatware softvera... Na poslu povremeno koristim jedan MBP 15icu sa ssd diskom 128GB. Milina u svakom smislu.

Vec sam pisao kako je Skype postao go qrac! Od kad je pod microsoftom, sve je zahtevniji...

:: Mreže/Internet/Security/Tutorijali - -> https://www.umrezen.in.rs :

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Re: Re: Od kako sam na OSx-u 09.06.2012. 03:06 #423637

broj poruka: 9430
A sta ce mi Solidworks?

Ma ja sada uzimam 13` MCB i zavrsavam pricu sa laptopom za narednih cca 5 godina. Bio na akciji u Metrou 100k din, manje od 900 eura, ali cu ipak sacekati septembar i da vidim konacno da li ce izbaciti 13icu sa Retinom ili ne. Nesto se suska da nece biti, ja se nadam da hoce. Ako budu izbacili 100% info da nece imati retinu, onda odoh odmah u Metro po ovaj, dok jos ima. Jedina razlika ce biti u Ivy i Mountin Lion koji ce biti OTB, sto ne pravi nikakvu razliku u odnosu na ovaj model iz Metroa. 15` necu, 13` je prava mera, sjajna sprava za vjek vjekova .-) 15ica ide 100% sa retinom. Sto je najbolje, retina izgleda nece biti opciona, vec standard, dok se pricetag zadrzava.

F650GS Dakar

:: VMARC
:: Druze, potpuno te razumem, pun mi je rac bloatware softvera... Na poslu povremeno koristim jedan MBP 15icu sa ssd diskom 128GB. Milina u svakom smislu
:: Vec sam pisao kako je Skype postao go qrac! Od kad je pod microsoftom, sve je zahtevniji..
:: :: Mreže/Internet/Security/Tutorijali - -> https://www.umrezen.in.rs :
:: :: Imam jedan fantastican osecaj... Da mi sve radi kao prvog dana
:: :: Nista ne baguje, nema virusa, sve leti… Skype, MSN, Mail, Safari, Firefox, Office 2011, Quake, HOMM�
:: :: Otvorim laptop, ukucam sifru, srknem kafu i dan moze da pocne :
:: ::
:: :: F650GS Daka
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60391. Broj poslatih odgovora: 647372.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs