neka, vise volim da se jebavam sa leopardom licno nego da budzim njegovu temu..
:: Jel probao ovo neko? Mnogo mocno izgleda... pa ko zeli da promeni Windows 7 theme eto prilike... nista ne sjebava Win.. al lepo izgleda..pa ko voli Mac, a nema ga..eto prilike da bar izgleda tako :) :: http://david-pieron.deviantart.com/art/Mac-OS-X-Lion-Inspirat-DP3-20714878 :: :: MSI 770-C45 :: AM3 Athlon x3 445( otkljucan X4 ) :: TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz+ 2gb DDR3 Kingston 1333Mhz :: 2x160GB Maxtor :: MSI OC 5670 1gb GDDR5 :: Asus DVD/RW
Ja instalirao ...radi savrseno.. i prelepo izgleda..nikakvih bagova niti sjebavanja nema.... Ja sam iskreno odusevljen...al stvar ukusa i misljenja. Sve u svemu od mene preporuka :) EDIT: I jedna interesantna stvar koju primecujem... za ova dva sata koriscenja itd... Mnogoooo brze radi komp..i lakse dise od kada je ubacena ova Mac OS thema! neko ce reci da lupam.. al verujte da je tako... U pitanju je Win 7 64 bit .. i tema 64 bit! (tako je pisalo kada je instalirao) Definitivno svaka preporuka bar na probu. Ja odusevljen .. : )))) MSI 770-C45 AM3 Athlon x3 445( otkljucan X4 ) TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz+ 2gb DDR3 Kingston 1333Mhz 2x160GB Maxtor MSI OC 5670 1gb GDDR5 Asus DVD/RW
da se instalirat` nekom ko voli fenseraj i ne cacka mnogo po sistemu
:: Ja instalirao ...radi savrseno.. i prelepo izgleda..nikakvih bagova niti sjebavanja nema.... Ja sam iskreno odusevljen...al stvar ukusa i misljenja. Sve u svemu od mene preporuka : :: EDIT: I jedna interesantna stvar koju primecujem... za ova dva sata koriscenja itd... Mnogoooo brze radi komp..i lakse dise od kada je ubacena ova Mac OS thema! neko ce reci da lupam.. al verujte da je tako... U pitanju je Win 7 64 bit .. i tema 64 bit! (tako je pisalo kada je instalirao) Definitivno svaka preporuka bar na probu. Ja odusevljen .. : ))) :: MSI 770-C45 :: AM3 Athlon x3 445( otkljucan X4 ) :: TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz+ 2gb DDR3 Kingston 1333Mhz :: 2x160GB Maxtor :: MSI OC 5670 1gb GDDR5 :: Asus DVD/RW :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.