Na staroj verziji nije mi radilo kako treba na EVR filteru(Render-u) sad radi kako treba, malo je cistija slika, relese notes nisam ni ja nasao. I dalje jede 50% CPU-a kad imas vise od 4gb rama.
To je sto sam ja primetio, ne radim stream i ne snimam video klipove iz njega pa ne mogu vise da ti kazem, uglavnom ako te zezala slika na predhodnoj verziji ova je malo bolja.
Konacno mi radi kako treba TV na kompu ! I to preko celog ekrana, kad hocu ! (fudbal) Nije slika `boli glava` na 23` ali na 2,5m je OK. Ja sam na IKOM kablovskoj...
Phenom II & Antec H2O 620 M5A99X EVO 4x2GB 2000MHz GV-R685D5-1GD U2312HM HD103SJ CM 690 II Adv & SST-ST85F-P Creative Titanium SteelSeries 5Hv2 Lycosa Sphex
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.