`Waterfox is a high performance browser based on the Mozilla Firefox source code. Made specifically for 64-Bit systems, Waterfox has one thing in mind: speed.`
`Waterfox was compiled with SSE2, the AMD Core Math Library and the following optimisation flags: /O2 /GR- /GS- /GA`
`In benchmarks, the 64-Bit variant of Firefox out-performs the 32-Bit variant. Also because this variant is being built specifically for Windows, there might be further performance increases.`
Sve ostalo je POTPUNO ISTO, u dlaku, kao u Firefoxu - budući da se radi o istom browseru - samo drugačije kompajliranom.
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
...Bar do sada. U suštini, trebalo bi da radi ISTO onoliko dobro - u smislu bez posebnih bagova - koliko i običan Firefox 12, s` obzirom da source code/izvorni programski kod nije menjan uopšte - samo je drugačije kompajliran.
Poz.
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Hvala! Skinuo, probao i za ovo kratko vreme sam primetio u nekim situacijama primetno brzi odziv... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
shvacam ja to ali Dice i EA nisu napravili 64-bitni plugin To je kvaka
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: :: Ali battlelog plugin za bf3 nece da radi na Waterfox :: :: Steta stvarno je brzi odzi :: :: Jerbo svi plaginovi moradu da budu 64-bitni - u Waterfoxu.. :: Isto kao što u običnom Firefoxu ne možeš da furaš 64-bitni plugin.
Kad bih znao da je stabilan 100% presao bih na Waterfox bez razmisljanja. Problem je sto postoji neki crv sumnje. U svakom slucaju pohvala za temu !!!
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Friško, od pre sat vremena :: http://waterfoxproject.org/downloads :: :: `Waterfox is a high performance browser based on the Mozilla Firefox source code. Made specifically for 64-Bit systems, Waterfox has one thing in mind: speed. :: :: `Waterfox was compiled with SSE2, the AMD Core Math Library and the following optimisation flags: /O2 /GR- /GS- /GA :: :: `In benchmarks, the 64-Bit variant of Firefox out-performs the 32-Bit variant. Also because this variant is being built specifically for Windows, there might be further performance increases.` :: :: Sve ostalo je POTPUNO ISTO, u dlaku, kao u Firefoxu - budući da se radi o istom browseru - samo drugačije kompajliranom. :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Ja ga koristim već mesecima, potpuno isto kao FireFox...
28.04.2012. 20:19
status: user broj poruka: 1886
... u smislu bagova ili nedostatka istih. (nevezano za brzinu).
Poz!
:: Kad bih znao da je stabilan 100% presao bih na Waterfox bez razmisljanja. :: Problem je sto postoji neki crv sumnje. :: U svakom slucaju pohvala za temu !!!
Re: Ja ga koristim već mesecima, potpuno isto kao FireFox...
28.04.2012. 20:23
status: user broj poruka: 4641
Sad cu da ubacim, pa javljam utiske posle nekog vremena.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: ... u smislu bagova ili nedostatka istih. (nevezano za brzinu) :: :: Poz :: :: :: Kad bih znao da je stabilan 100% presao bih na Waterfox bez razmisljanja. :: :: Problem je sto postoji neki crv sumnje. :: :: U svakom slucaju pohvala za temu !!!
`Upali` jedno 30-40 tabova sa Flash-om, Silverlightom i Javascriptom, otvori nekoliko Youtube videa, pa isto to uradi i sa Waterfoxom, i onda vidi da li osećaš razliku...
Mnoge razlike i unapređenja se ne daju registrovati tako lako našim čulima. Zato koristimo štoperice, benčmarke, merne instrumente i ostalo...
Nedam se da nije neka budzevina, pa da skuplja podatke o onome sto gledas na netu kao Chrome... Za sada 2 dana radi ok, mozda tripujem, ali cinimi se da se brze startuje od Firefoxa.
Mislim da bi ga do sada detektovali u tome, i nuke-ovali ga na svim sajtovima. Nije ovo prva verzija Waterfoxa, postoji već duže vreme - prva verzija koju sam ja instalirao je bila v10.
:: Nedam se da nije neka budzevina, pa da skuplja podatke o onome sto gledas na netu kao Chrome.. :: Za sada 2 dana radi ok, mozda tripujem, ali cinimi se da se brze startuje od Firefoxa :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.