Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Outlook 2007
STRANA 1 OD 1
damirkic Outlook 2007 27.04.2012. 16:18 T45444

status: user
broj poruka: 342
Treba mi pomoc oko ovoga. Imam pst fajl u kome su bitni mejlovi velik 10GB i koji je zeza ima neke greske i kad uradi ucitavanje to radi dugo uz neke provere. Da li postoji nacin da se on reparira i da mi ostane makar veci deo onoga sto mi treba? Znaci ovaj je korumpiran, moze da se ucita i izlistaju mejlovi normalno ali ima neke greske i ta automatska neka provera u Outlook traje vecnost. Sta predlazete?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic >> 27.04.2012. 16:31 #414752

broj poruka: 19022
ne moze zato sto ili je lose eksportovan ili nesto nije kompatibilno izmedju prethodnog outlook-a i postojeceg.

operator re 27.04.2012. 16:41 #414760

broj poruka: 4270
Naravno da postoji. Ucitaj mozillu Thunderbird, pa pokupi sve email poruke koje ti trebaju exportuj, pa backup, pa prebacivanje u Outlook 2007 mod. Radi 100 %. Imas i tutorijale na netu. A ako ti je komplikovano, onda podeli na po 2 GB, pa ucitavaj kao 1,2,3,4,5-ta.

Od formalnog obrazovanja plaćaćeš račune. Od samoobrazovanja ćeš se obogatiti, ali ne u Srbiji. :D

zagor75 Re: Outlook 2007 27.04.2012. 16:47 #414763

broj poruka: 17
Mozes probati i reparaciju sa ovim tool-om:
`C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12\SCANPST.EXE`
Ovo je putanja ako imas 64-bitni windows, a ako je 32-bitni izbaci iz putanje (x86)...

:: Treba mi pomoc oko ovoga. Imam pst fajl u kome su bitni mejlovi velik 10GB i koji je zeza ima neke greske i kad uradi ucitavanje to radi dugo uz neke provere. Da li postoji nacin da se on reparira i da mi ostane makar veci deo onoga sto mi treba? Znaci ovaj je korumpiran, moze da se ucita i izlistaju mejlovi normalno ali ima neke greske i ta automatska neka provera u Outlook traje vecnost. Sta predlazete
::
damirkic Ne moze Mozila 28.04.2012. 14:29 #414936

broj poruka: 342
Za thunderbird ne moze kad je koprumpiran pst vec mi treba uporedo i outlook koji normalno koristi taj pst. scanpst mi nije resio problem. Stvar je sto ne mogu da ucitam pst jer javlja greske, ispravljanje dugo traje (auto inbox repair), nekad prodje nakon duzeg vremena i otvori mi normalno strukturu foldera i sve ostalo ali kad se ugasi sve ide iznova, lose. Treba mi alat koji bi ocistio greske kako bih mogao da taj pst posle ubacim u bilo koji outlook 2007 bez oovih peripetija

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs