kao sto naslov kaze, interesuje me da li postoji program koji moze u jednom ili u vise od jednom folderu da pronadje iste slike, a nebitno od formata u kojem se slika nalazi, rezolucije i velicine koliko zauzima na HDDu?
Naravno pozeljno je da je brz, lak za upotrebu i da je slabije zahtevnosti po racunar.
:: Pozdrav svima :: :: kao sto naslov kaze, interesuje me da li postoji program koji moze u jednom ili u vise od jednom folderu da pronadje iste slike, a nebitno od formata u kojem se slika nalazi, rezolucije i velicine koliko zauzima na HDDu :: :: Naravno pozeljno je da je brz, lak za upotrebu i da je slabije zahtevnosti po racunar.
:: E sad jos neki za muziku pa da vam saljem cupi Aks-om :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Re: Da li postoji program za otkrivanje duplih slika?
26.04.2012. 22:16
status: user broj poruka: 19022
Windows Explorer najbolji:)
Sta ako si na jednoj slici zadigo obrvu a druga normalna, on ti obrise zadignutu a tebi se ta svidela, i sta ces posle? :P ne valja automatika, no no
:: Pozdrav svima :: :: kao sto naslov kaze, interesuje me da li postoji program koji moze u jednom ili u vise od jednom folderu da pronadje iste slike, a nebitno od formata u kojem se slika nalazi, rezolucije i velicine koliko zauzima na HDDu :: :: Naravno pozeljno je da je brz, lak za upotrebu i da je slabije zahtevnosti po racunar.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.