hvala, ali nazalost ovo je iskljucivo samo za DVD, a meni treba CD decrypter, nalazim samo CloneCD od slysoft ali on nema ovu zastitu na svojoj listi..
Vidis kako,ti mozes klonirati disk i sa Alkoholom [ cekiraj sve opcije u emulation ] Dobices image,ali trebace ti neki emulator kao YASU da prevari SecuRom. Ne znam o cemu se radi,ima i lepih tutorijala na netu u vezi ove teme.
da da, ima nego jbg radan vikend ne stizem nista da pogledam, video sam nesto na brzaka ali ne moze tako a i ponestaje mi zivaca.. ok samo si mi potvrdio ono sto sam video na netu za Alkohol, probacu od kuce, `fala
:: Vidis kako,ti mozes klonirati disk i sa Alkoholom [ cekiraj sve opcije u emulation :: Dobices image,ali trebace ti neki emulator kao YASU da prevari SecuRom :: Ne znam o cemu se radi,ima i lepih tutorijala na netu u vezi ove teme :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Nije problem iskopirati disk,nego kako prevariti kopiju da radi. SecuRom proverava dali je ubacen original disk u CD/DVD Rom. To se postize emulatorom tipa YASU. ili hakovanjem LOOP-a u kome je doticni call. [ NOP 9090 ] To mu moze srediti neki drug programer za pola sata posto SecuRom koristi uvek istu API funkciju.
upravo tako, probao sam preko YASU (iskopirao kao .iso i mountovao daemon-om), i mislio sam da ce moci u 2 koraka da se sredi, medjutim nije tako jednostavno.. programiranje otpada, videcu sta mogu da uradim sa alcohol-om
:: Nije problem iskopirati disk,nego kako prevariti kopiju da radi :: SecuRom proverava dali je ubacen original disk u CD/DVD Rom :: To se postize emulatorom tipa YASU. ili hakovanjem LOOP-a u kome je doticni call. [ NOP 9090 :: To mu moze srediti neki drug programer za pola sata posto SecuRom koristi uvek istu API funkciju :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Mozda ti to sve radi ali je exe upakovan. Raspakivanjem exe fajla oslobadjas ga za emulaciju. Exe fajlovi se pakuju zbog zastite ili smanjenja velicine.
Korisna smernica > PE identifikator – PeID Recice ti dali je nesto ^ uvijeno^ i sa cime ces posle da ga oslobodis...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.