probaj skroz da ugasis gadget pa restartuj win pa upali gadget. ako ti ne radi onda uzmi reinstaliraj windows sa novim windows7 sa sp1
:: u sred gledanja filma,ponekad dok igram igre ili surfujem,jednostavno zatraze restart,a pre su se cak i sami restartovali,ima li neko resenje za to? :: :: [img]http://www.dodaj.rs/f/3H/M5/19KWPT2b/1/hpim2590.jpg[/img :: :: http://www.dodaj.rs/?y/Ap/3Y8mxLXi/untitled.png
ja sam na poslu palio sat i onda kad sam prebacio na `performance` nestalo je sve i tako sam i ostavio jer me iritira sminka od win7.. nekako mi je lepse bila vista.. a jos lepsi xp.. ali ukusu u Microsoftu su razliciti:)
:: Control panel > programs > desktop gadgets > uninstal gadgets ...a posle idi na restore gadget :: :: ::
nemam ni ja gadgete ,a moj drug nabacio 10 gadgeta za temp ,ram task ,vreme i td ,zauzeo pola ekrana wtf
:: ja sam na poslu palio sat i onda kad sam prebacio na `performance` nestalo je sve i tako sam i ostavio jer me iritira sminka od win7.. nekako mi je lepse bila vista.. a jos lepsi xp.. ali ukusu u Microsoftu su razliciti: :: :: :: :: Control panel > programs > desktop gadgets > uninstal gadgets ...a posle idi na restore gadget :: :: :: :: :: ::
Ukloni od vremenske, ne vidim dobro koji si uzeo za vremensku, ali meni je jedan takav pravio problem svaki put kad je hteo ode na net po novo stanje vremena. Naravno ako problem jos bude postojao, onda nije to.
ja ne znam sto se to desava,dok nije win 7 izasao koristio sam sigurno god dana vistu tih problema nije bilo.Danas u toku pre podne sam ih sve pogasio,ponovo ih postavio restartovao komp i sad pratim da vidim da li ce ponovo traziti da se restartuju!
uklonio sam i od vremenske i opet je ista situacija,povremeno zatraze restart.Kod tri moja drugara kojima sam ja ubacivao win to se nedesava doduse oni imaju 32 bitni win 7.
:: u sred gledanja filma,ponekad dok igram igre ili surfujem,jednostavno zatraze restart,a pre su se cak i sami restartovali,ima li neko resenje za to? :: :: :: http://www.dodaj.rs/?y/Ap/3Y8mxLXi/untitled.png
:: Overklokovano nesto ili nije :: :: :: :: u sred gledanja filma,ponekad dok igram igre ili surfujem,jednostavno zatraze restart,a pre su se cak i sami restartovali,ima li neko resenje za to? :: :: :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/?y/Ap/3Y8mxLXi/untitled.png
Ako volis ispisivanje podataka u realnom vremenu probaj Samurize. Mnogo elegantnija i mocnija stvar od ovoga sto sedmica ima u sebi.
Elem, ako koristis gadgete koji vuku podatke sa neta mozda im firewall pravi problem.
Jedino uninstall svih koji nisu microsoftovi, pa onda ako ti zeza definitivno ti sa sistemom nesto nije u redu.
preko telefona sam pa nisam video sliku dobro - da li je ono deamon tools gadget? On i Nerov su mi pravili ogromne probleme do te mere da zakoce sistem. Mada ne vidim svrhu gadgeta za DT kada sa duplim klikom mountujem image iz explorera ili torent klijenta.
jeste deamon tools gadget,sad redom iskljucujem jedan po jedan pa da vidim koji pravi problem!
:: Ako volis ispisivanje podataka u realnom vremenu probaj Samurize. Mnogo elegantnija i mocnija stvar od ovoga sto sedmica ima u sebi :: :: Elem, ako koristis gadgete koji vuku podatke sa neta mozda im firewall pravi problem. :: :: Jedino uninstall svih koji nisu microsoftovi, pa onda ako ti zeza definitivno ti sa sistemom nesto nije u redu :: :: preko telefona sam pa nisam video sliku dobro - da li je ono deamon tools gadget? On i Nerov su mi pravili ogromne probleme do te mere da zakoce sistem. Mada ne vidim svrhu gadgeta za DT kada sa duplim klikom mountujem image iz explorera ili torent klijenta.
evo vec par dana imam samo ova tri gadgeta i neprave mi vise problem,znaci gadget daemon tools lite i onaj veliki ComputerStatusSideShow su pravili problem i stalno trazili restart! :)
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.