Koristim Bittorrent za skidanje magnet linkova, a ranije dok su bili torenti imao sam opciju koje fajlove cu da skidam (tipa skidam film i izaberem samo AVI fajl bez sample-a i drugih sitnijih fajlova). Interesuje me da li ima neki program omogucuje da se izaberu fajlovi koji ce da da se skidaju? Probao sam i uTorrent i Vuze, ali opet isto... Hvala unapred
Ako sam te dobro razumeo,ti hoces da izaberes sta hoces da skidas od fajlova ?? Pa lepo u Bittorentu kad ubacis magnet link,imas dole jedan jezicak files. Klikni na njega i prikazace ti se sta se trenutno skida. Desnim klikom izabiras dali hoces da skidas ili ne. Ukapirao...
neće odmah da ti prikaže šta skidaš, koliko to prostora zauzima i ostale podatke, onda kada se magnet link učita sve je isto kao i torrent. Mora da se sačeka jedno 2 minuta dok se fajl zaista pojavi.
Nije do programa... Kao sto je subzero rekao, ne moze se kod magneta birati sta ce da se skida kao kod torrenta... Cekao sam par minuta da se prikaze lista, ali ipak nece... http://img811.imageshack.us/img811/7421/capture2hh.jpg Hvala u svakom slucaju
Na mojo slici je prozor na kome su se na torrent linkovima birali fajlovi koje hoces da skidas, a ovo sto si ti slikao pokazuje fajlove koji se skidaju
Pa upravo tako magnet linkovi rade, ne mozes drugacije izabrati fajlove koje zelis da se skinu. Znaci pokrenes torent, sacekas da krene i onda u tabu files odaberes sta da ti skine. To subziro88 pokusava da ti objasni.
Kao što je subzero rekao magnet linkovi nisu isto što i torrent fajlovi i kod mene na micro torrentu moram da sačekam prvo koji minut da bih mogao da biram fajlove :) Black Wolf
ma mora da ti prikaze, instaliraj utorrent i sacekaj malo dok ti se pojavi lista na `files`
:: Nije do programa... Kao sto je subzero rekao, ne moze se kod magneta birati sta ce da se skida kao kod torrenta... Cekao sam par minuta da se prikaze lista, ali ipak nece.. :: http://img811.imageshack.us/img811/7421/capture2hh.jp :: Hvala u svakom slucaju
evo sad sam proverio, vuze ima tu opciju i radi kako treba, skine samo cekirane fajlove. ono sto bi trebalo da znas je da je program od pamtiveka imao da kazem bag, on kreira sve fajlove koji su u torrentu, ili izvestan broj njih, ali ih ne skine. npr, skidas seriju i hoces prvih 10 od 25 epizoda i decekiras ostale -on ce napraviti prvih 12 fajlova, ili sve, ali ce svi koji nisu cekirani ostati velicine oko 100kb i to je to. njih samo pobrises posle.:) i kada decekiras fajlove, nece pisati finished 100%, vec manje, ali ce torrent prebaciti u deo sa zavrsenima. nije savrseno resenje, ali radi posao.
asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, hd 6950 2gb, ga 9600gt oc silent patriot pyro 60gb, wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p
vuze sam koristio i uzasno je los, a ne znam zbog cega je tolika fama zbog `magnet`, ja to skidam samo kad moram i obicno bude neki film, a kad se ubaci u torrent, kada krene da skida i prikaze fajlove omogucava ti da otcekiras sta neces i posle to mozes direktno i da obrises... btw te magnet linkove (BEZ torrent fajlova) sam video samo na piratebay-u..i vecina su
:: evo sad sam proverio, vuze ima tu opciju i radi kako treba, skine samo cekirane fajlove :: ono sto bi trebalo da znas je da je program od pamtiveka imao da kazem bag, on kreira sve fajlove koji su u torrentu, ili izvestan broj njih, ali ih ne skine :: npr, skidas seriju i hoces prvih 10 od 25 epizoda i decekiras ostale -on ce napraviti prvih 12 fajlova, ili sve, ali ce svi koji nisu cekirani ostati velicine oko 100kb i to je to. njih samo pobrises posle.: :: i kada decekiras fajlove, nece pisati finished 100%, vec manje, ali ce torrent prebaciti u deo sa zavrsenima :: nije savrseno resenje, ali radi posao :: :: asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, hd 6950 2gb, ga 9600gt oc silen :: patriot pyro 60gb, wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p :: ::
Nece da se pojavi lista ni posle 5 minuta, probao sam i vuze i uTorrent i bittorrent... Ali zato u bitcomet otvara listu posle 1 sec... Hvala na saradnji :)
tebi nesto tu ne valja, nema sanse da bitComet hoce a ut ne
:: Nece da se pojavi lista ni posle 5 minuta, probao sam i vuze i uTorrent i bittorrent... Ali zato u bitcomet otvara listu posle 1 sec... :: Hvala na saradnji :)
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.