Jednostavno program kada su u pitanju arhive pravi problema,skinutu arhivu prilikom raspakivanja dobijem da neki fajl fali i tako nesto...takodje program 7-zip prilikom raspakivanja nekih fajlova ne ide dalje prijavljuje isto.
Te fajlove sa lakocom skinem sa IDM i raspakujem sa winrar.
Da li to znaci da besplatni programi ipak imaju svoj `razlog` zasto su besplatni
ne koristis pravilno 7-zip, ne radi on isto kao WinRar, ljudi ga zato ne vole jer je malcice tezi od ostalih arhivera, i znam tacno sta je tebi problem, kome god ga instaliram i podesim da na levi click nema po default-u prvo ono `7-zip` pa onda operation, vec odmah `extract`. `add to` itd., i opet ne znaju da ga koriste, zale se, kod winrar-a je drugacije, kada imas nekoliko fajlova mozes na bilo koji da ides `extract`-om, a kod 7-zip-a kada imas recimo 001 fajlove + jedan .zip, moras ici na taj jedan .zip pa onda `extract`, ako ides na druge izbacice ti gresku, dakle sa glavnog fajla moras `extract`, pogresno radis.
:: :: Jednostavno program kada su u pitanju arhive pravi problema,skinutu arhivu prilikom raspakivanja dobijem da neki fajl fali i tako nesto...takodje program 7-zip prilikom raspakivanja nekih fajlova ne ide dalje prijavljuje isto :: :: Te fajlove sa lakocom skinem sa IDM i raspakujem sa winrar :: :: Da li to znaci da besplatni programi ipak imaju svoj `razlog` zasto su besplatn :: :: ???
apsolutno NISTA! Ali posto rar nije free pa zbog toga se uhvate za 7-zip koji je malo specificniji, a onda se opet vrate na rar:) ja sam totalno presao na 7zip jer mi odgovara njegov rad i totalno je dzabe, koristim ga i na poslu..
:: Sta to fali integrisanom windowsovom zipu + winrar…? Otvara sve na svetu :: :: F650GS Daka :: ::
A sta cemo ako valja spakovati vise fajlova/foldera u compressed archive i to da bude necitljivog sadrzaja, sa sifrom? Pa jos kakd treba precizno dozirati velicinu kompresovanoga fajla? Roshal i onaj Rus su budale sto prave specijalizovan(e) program(e) za kompresiju/dekompresiju?
:: apsolutno NISTA! :: Ali posto rar nije free pa zbog toga se uhvate za 7-zip koji je malo specificniji, a onda se opet vrate na rar:) ja sam totalno presao na 7zip jer mi odgovara njegov rad i totalno je dzabe, koristim ga i na poslu.. :: :: :: Sta to fali integrisanom windowsovom zipu + winrar…? Otvara sve na svetu :: :: :: :: F650GS Daka :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.