PC Berza Forum : Ver. 2.35
scientist Jel ima neki addon za mozillu... 10.04.2012. 05:26 T45162 status: user broj poruka: 488 Pozdrav svima! ... koji mi dozvoljava da sacuvam live strim sa neta. Nabucio sam neki program koji koji snima direktno sa ekrana ali on za losu avi sliku, 30min mi trosi 500mb. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Free video downloader, Orbit downloader, Real downloader, VSO downloader 10.04.2012. 10:17 #411586 status: user broj poruka: 11001 ... Sve za dz i sve radi sa FFox-om i Chrome-om... Before and after science... :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
scientist ... 16.04.2012. 18:18 #412709 status: user broj poruka: 488 Nas`o sam sjajan program koji resava problem. Takodje snima sa ekrana ali trosi mnogo manje resursa i pravi dosta manje fajlove. Ovi downloaderi ne mogu da hvataju nesto tipa tudja webcamera. Ovaj program ima opciju da direktno preuzima sa network camere, ali to nisam testirao. Zove se `Debut Video Capture Software` :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Broj postavljenih tema: 60381 . Broj poslatih odgovora: 647274 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni
- samo za čitanje
- zaključano
- nema novih poruka
- ima novih poruka
- ima novih tema