Koristim vec skoro 2-3 godine Kmplejer i ova nova verzija je pocela da zeza kasni slika naspram tona. Dajte neki bolji da se proba. Sta koristite i da ste sigurno da je bolji od KM!
Pazi: svi medija plejeri zahtevaju podesavanje ako covek hoce da izmuze iz njih sve ono sto mogu da mu pruze. Ili podesavanje, ili `default` pa ce nesto da radi kako treba a nesto drugo bas i nece...
Ponavljam za KM-a: desni klik, playback, audio resync...
Evo probo sam ovaj Pot player i zadovoljan sam znaci sve mi normalno radi sto se tice Videa ima da se izabere od KM plejera skin tako da mu na isto dodje.
Drago mi je sto ti je resio problem. U njemu imas i `streaming`
08.04.2012. 22:11
status: user broj poruka: 11001
modul (mozes da pratis i `live tv`, ali, za sada, koliko sam ja prokljuvio, samo koreanskih stanica). Postoji i mogucnost `broadcasting-a` (da tvoj komp bude `internet tv station`) ali to nisam probao...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.