Pokrenem instalaciju, povuče 500-700MB memorije, kad se posle neki 10-15min. završi, ako se uopšte završila, proguta samo 1.5-2.0GB ipokušavajući da se pokrene ali se na kraju ipak ne pokrene usled nedostatka iste?!?!?!
Kupi jos rama ionako je jeftina memorija u poslednje vreme :)
Probaj bittorrent jer su bazirani na istim osnovama ukoliko nisu i potpuno identicni programi pa vidi sta se desava. Probaj drugu verziju utorrenta. Mozda se neko javi sa slicnim problemom pa ima resenje za isto. Pitaj google :) Meni se iskreno tako nesto nije desavalo sem sa Chrome-om.
Samo fali jos uTorrent da pocne da zeza, posle gasenja Megauploada,i ostalih. Kod mene je verzija 3.1.3 (build 26837) (32-bit) 11 mb rama vuce. Nego pre neku noc sam ostavio da skida preko 20 Gb, i sutradan da odpakujem kad pogleda nista nije skinuo :O. Kaze instaliraj Pro Verziju da bi ti bio bezbedniji sistem. Reko wtf.
BitTorrent radi najnormalnije i drugu razliku sem u logo-u u odnosu na uTorrent nisam primetio... - a, bRRe, do 05:00 jutros sam se akao oko uShittent-a, YBT!?!
:: Kupi jos rama ionako je jeftina memorija u poslednje vreme : :: :: Probaj bittorrent jer su bazirani na istim osnovama ukoliko nisu i potpuno identicni programi pa vidi sta se desava. Probaj drugu verziju utorrenta. Mozda se neko javi sa slicnim problemom pa ima resenje za isto. Pitaj google :) Meni se iskreno tako nesto nije desavalo sem sa Chrome-om :: :: ::
Jos da si napisao koja je verzija mikrotorenta... Ali nema veze -
07.04.2012. 16:10
status: user broj poruka: 11001
- ima ih svega par miliona (alfa, beta, gama...omega)... Ionako ti je svejedno... A program treba i podesiti, ne samo pokrenuti... Ama, ko da se bakce sa time...
...koristim ga od 2005/6-e, jmblg, sva settovanja u malom prstu + prcanje adsl modema da bih se dinamički javno video u vasiJoni međ. iz čista mira poče da drvi patku i... - eo, BitTorrent radi k`o mator, nea razlika...
@SHARK69 Uzrujao si ga ! Nemoj tako, zemo, nece to na silu. Ko sto rece Stripy , uzmi veci cekic :D Ili promjenis na Bittorrent.
Ja jos nisam imao takvih problema, ali u zadnje vrijeme mi se zale klijenti na Firefox i Google Chrome da pucaju ko blesavi, od prije 6 dana, kada je prijavljen propust u Google Chrome-u za preuzimanje sistema pod admin privilegijama.
Od formalnog obrazovanja plaćaćeš račune. Od samoobrazovanja ćeš se obogatiti, ali ne u Srbiji. :D
@Operator: kolega Shark je upravo to uradio (nisi procitao njegov
07.04.2012. 20:43
odgovor). U redu, ako mu bit `radi posao` onda...radi posao. Samo, spreman sam da se kladim u VELIKU sumu $ da problem nije zadavao microtorrent `sam po sebi` nego se radilo ili o podesenosti (cache, streaming, ports...) ili nesto zayebawa u sistemu pa POSREDNO ima uticaja na micro-a (a utvrdjivanje uzroka bi u tom slucaju bilo veoma komplikovano). Mogu mirne duse da izjavim kako nisam imao apsolutno nikakvih problema sa ovim programom (free µTorrent) , barem od verzije 1.6 pa naovamo, u svim mogucim varijantama (`alpha`, `beta` ili `final` izdanja).
Ista settovanja - Bit radi, 3h vitlao sys - all clean, ostao još re-instal al` to će čeka new MB - FF-aši neka probaju Nightly, a Chrome-aši Comodo Dragon...
Odavno pobani i nightly i Comodo D.. Problem je i u jednom i u...
07.04.2012. 22:25
drugom slucaju isti: neki plugins/extensions i addons nece da rade (real downloader i orbit ne `nalaze` izvrsni fajl brauzera a nisu `rucno` podesivi itd.)... To vazi i za beta Chrome-a kao i za Chromium... Pravilo: FF i Chrome SAMO official release i (preporuka) autoupdater stalno `on`. Ene ga i novi build Flash-a (11.2.202.229) kao i beta 11.3...
Comodo dragon treba zabraniti. to je samo skin varijanta starijih google chrome verzija, a u biti ne donosi nista sto je potrebno korisniku. Moze | samo| da pojebe ako neko ima otvorena 4 prozora sa po 100 tabova i da nece da otvori vise od jednog, a da ne govorim, ako si snimao prozore sa tabovima da nece da se pokrene pola linkova, jer kaze da imas stariju verziju od nativne instalirane( u 50 od 50 slucajeva). Comodo ne instalirati prosjecnom korisniku, osim ako mu ne zelis instalirati sistem za par dana :P
Nightly nisam koristio, ali mi pri svakoj instalaciji prijavljuje trojanca back door, sa bilo koje stranice da skidam, a to nije pozeljno, mada citiram jednog servisera iz BG: - jebes racunar bez virusa danas. To je nemoguce( istina u preko 80% slucajeva), posebno ako koristite Avast i AVG smece ili ne daj boze BitDefender. Ako ti treba pouzdanija zastita, onda je to ESET, Norton i Avira, pa tek KAsperskyshit i na kraju MS kao samo osnovna zastita, pa ti je potrebno jos 8 programa da bi biokkoliko toliko zasticen, a prava je mora na AMD masinama podesiti da ne hebe download.
Torto, znam, procitao sam i kad ja imam problem sa nekim ko koristi utorrent, onda samo bittorrent i to je to, bez da se zekim sa podesavanjima. Od formalnog obrazovanja plaćaćeš račune. Od samoobrazovanja ćeš se obogatiti, ali ne u Srbiji. :D
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Neam poima al sad i BitTorrent pocho i100 zeza!?! :: - da mi neko pricho ne bi mu verovo!!! :: :: :: i5-2500K | Z68 Pro3 G3 | RJaws-X | m4+F3 | AX750 | 600T | U2311H | G15+G9 | ATP3
ako ti se ram usage povecava s vremena na vreme onda je 99% virus ja sam se s tim patio vidi temu http://goo.gl/wOINm Nikakav Av, Am ne pomaze cim nesto upadne u sistem, bar po onome sto ja doziveh... Moli boga da nije zarazilo ostale particije
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Probaj sa 1. drweb 2. nod32 3. drweb live cd iz dos-a (tj. drweb live cd je iz linux-a :) ) Naravno, pre toga, iskljuci system restore na svim diskovima i restartuj. Probaj i sa nekim firewall programom da vidis sta ti pristupa net-u, itd...
Mada, NAJBOLJI je lek: BACKUP svega bitnog (dokumenti,slike,...), i format celog diska (uz brisanje starih - pravljenje novih particija) i nova instalacija win!
Programe-igre sa ...crack-ovima... skini ponovo i instaliraj uz veliki oprez, sto znaci skeniraj ih svim i svacim (i opet nisi siguran), jer u nekim od tih crackova su mozda `ubaceni` programi (neotkriveni virusi, crvi,...) koji `nesto rade` za svog autora... Zasto bi neko trosio ogromno vreme crack-juci razne stvari besplatno, a ne isprogramirati crack dodatno da mu uradi `jos nesto`? Ne kazem da su svi (cak vecina nije), ali dovoljan je 1 takav.
Davni SubSeven je imao mogucnost da svoj server `ubaci` u bilo koji exe fajl (koliko puta ga samo Norton,McAfee,.. antivirusi uopste nisu `zarezivali`???! Poison Ivy takodje, itd... Cak nije trebalo bilo kakvo programersko znanje da se to uradi! To su poznati trojanci, a kod tebe kod zna sta je, moguce i neka greska u windows-u? U svakom slucaju rekoh sta je najbolji lek...
Imam jedan externi disk za BACKUP, i na njega svakih mesec-dva pravim ghost sliku, pa kad se desi njesra, onda nemam problema! Sto rece neko: dajemo dodatne pozamasne sume novca za graficke, maticne, procesore,... a niko nema za backup HD ??????
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.