Moozes da opises kako ti se desilo da posandrca grafa? Pitam posto se i meni desilo slicno, 2 dana posle instalacije Catalyst-a 12.2, iz cista mira poce slika da drhti u idle, i kad ono posle 10 min BSOD, i nakon restarta kockice.....crche.
:: Prošli put kada sam updateovao drajver, grafička i sam drajver su mi pošandrcali, jedva sam sve vratio u normalu :: :: Probaj da se ne nasmeje :: :: http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNq :: ::
Kod mene je bilo sledeće: U igri the witcher 2 kada god bih pritisnuo f5 kako bih sačuvao igru sistem bi se smrzao, sve stane i ništa živo ne reaguje. Probao sam milion stvari, defragment, antivirus, skeniranje harda za potencijalnim greškama, bad sectorima i ko zna šta sve još.
Onda mi je onako iz čista mira palo na pamet da instaliram novi drajver. Kada sam to uradio imao sam šta i da vidim. Najveća rezolucija koju sam mogao da izaberem je bila 640x480 i to sve u 8-bit. Slika mi je izgledala kao ekran tetrisa, kao da sam priključio nintendovu konzolu i hteo da igram nešto. Baktao sam se još dobrih 2 sata reinstalirajući i brišući drajver jedno 5 puta. Nakon petog puta sve se unormalilo.
Nisam više imao hrabrosti da probam da li će raditi sa nekim novim drajverom. E onda sam onako iz čiste radoznalosti hteo da probam da li u Wticher 2 i dalje ima problema. Na moje zaprepašćenje od problema nije bilo ni traga.
hd 68xx neka proba Skyrim,posto su meni 12.2 pravili problem sa ukljucenim AA (oko plamena sveca kockice i nekad na texturama).Bas me zanima da li su to ispravili
Meni izgleda isto kad gledam sliku nista nije mutnije.
:: http://www.dodaj.rs/f/1L/Iw/1YN7wDAQ/untitled.jp :: :: slika na ekranu je u obelezenom delu mutnija. cak i printScreen to pokazuje. koji mu je q :: :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
:: http://www.dodaj.rs/f/1L/Iw/1YN7wDAQ/untitled.jp :: :: slika na ekranu je u obelezenom delu mutnija. cak i printScreen to pokazuje. koji mu je q :: :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
znam na sta mislis, to ti je do monitora, daj mu auto-resize
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! Kakvo su djubre ovi drajveri!!!!!!!!!!!!!! Ceo dan dobijam BSOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Crkli dabogda sa drajverima!!!!!!!!!!!!!! Crkli i AMD i njihov CCC, i njihovo govno od sistema!!!!!!!!!!!!!!!!
Imao sam problema sa HD4850, posle isto sranje i sa HD4870. Sad takodje imam govno od problema, ceo dan gubim zivce, zato sto ja pametan updateovao drajvere. Sa nvidia sam imao isto problema, ali ne ovakvih... Nikad BSOD nisam dobio...
:: Ja nikad ni sa atijem ni sa nvidijom nisam imao problema sa drajverima :: Realno ako ti sve radi ko podmazano ne menjaj drajvere.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
System Restore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!
:: Fazon je sto mi se samo updateovalo... :: :: :: :: Ja nikad ni sa atijem ni sa nvidijom nisam imao problema sa drajverima :: :: Realno ako ti sve radi ko podmazano ne menjaj drajvere.. :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Dell 22 :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.