Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
snimanje telefonskih razgovora
STRANA 1 OD 1
Hill snimanje telefonskih razgovora 27.03.2012. 23:03 T44937

status: user
broj poruka: 19
Drugari, treba mi neki programcic sa kojim bih mogao da snimam telefonske razgovore preko fiksnog telefona. Cuo sam i da ima neki proggy koji moze uz stare dial-up modeme koji imaju voice da automatski ukljuce/iskljuce snimanje kada se podigne slusalica. Ima li neko neki savet-iskustvo ?Hvala.

p.s. za snimanje razgovora preko mobilnog tel. pretpostavljam d asvaki mobilni ima tu funkciju ? (izvinjavam se nikada nisam probao)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 27.03.2012. 23:27 #408915

broj poruka: 12798
Imaš aplikacije za iOS i Android...

Hill .. kako se zovu 27.03.2012. 23:31 #408917

broj poruka: 19

@Daum,

a za fiksni tel ?

I, kako se zovu ovi za mobilni ?

JovanZ re 27.03.2012. 23:35 #408918

broj poruka: 3008
Znas da je snimanje razgovora (sa drugim ljudima, ako ces da snimas sam sebe, onda je ok :)) kaznjivo ako osoba sa druge strane ne zna da je snimana?

Just saying.

Elem, odes na google i ukucas record phone calls android pa biraj ili za koji vec OS ti treba
Daum ... 28.03.2012. 00:13 #408923

broj poruka: 12798
Rekao sam da ih ima, ali ne znam koji su. Pokreni Google Play ili iTunes pa potraži, sigurno ćeš naći jer nije nešto mnogo specifično.
Za fixni ne znam stvarno.

tortojed U mracnom srednjem veku (20. vek), za luksuzni telefon (fixni, dakako) 28.03.2012. 00:22 #408926

broj poruka: 11001
sinonim je bio: Panasonic - Panaphone (klon). E, ti telefoni su imali i jednu carobnu, veoma korisnu stvarcicu, koja se zvala `tape recorder`. On je snimao/belezio (mogao da snima) propustene pozive, pozdravnu poruku za onoga koji poziva (`sekretarica`), obavljene razgovore, poruke koje vlasnik upucuje sam sebi (podsetnik)... Kasnije je kaseta zamenjena mini-kasetom a ova pak digitalnim storage-om (digital audio recorder). Pozuri na pijacu - mozda jos uvek moze da se nadje takav telefon...

MaliAbner Re: re 28.03.2012. 04:38 #408946

broj poruka: 7769
A kako da dokazes da te neka budala cima u 03:00AM i da ti treba informacija koja je to budala kako bi mu posteno polomio koske... te da ti za tu akciju treba dokaz... bar u slucaju kad zelis da mu se blokira linija u slucaju fiksnog broja...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Znas da je snimanje razgovora (sa drugim ljudima, ako ces da snimas sam sebe, onda je ok :)) kaznjivo ako osoba sa druge strane ne zna da je snimana
::
:: Just saying
::
:: Elem, odes na google i ukucas record phone calls android pa biraj ili za koji vec OS ti treba
tortojed +1 za ovo sto kaze Abwehr... 28.03.2012. 18:29 #409116

broj poruka: 11001
http://goo.gl/BnJjy
http://goo.gl/HAnqO

Ovo drugo je poznato i kao `Baba na telefonu`.

``TKO TO ŠUTI, BOG MU MATER JEBAL NA DANAŠNJI DAN!?``
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs