imam problem kad hocu da povezem monitor i tv, zapravo ide preko miksete, ali svejedno trebalo bi da da sliku kad iz graficke karte preko s izlaza povezem u mixetu trebala bi da se pojavi slika na tv-u ali nema je
znacu preko s video izlaza iz kompa (graficke) ide u mixeu a iz nje u tv, koja prikaze sliku koja blicne par puta kao da zatreperi i onda nestane
sve sam probavao dual view u nvidia control panelu onda da podesim rezolucije pa na 16 bita boje nema sanse, probavao sam i pal/ntsc izlaze i podsavanjima ista stvar zatrepe i nestane
kaze mi lik da su pre povezivali samo preko s video izlaza bez ikakvog podesavanja dual single view zna li ko sta je problem
nisi ti dobro povezao, sigurno si pomesao ulaze i izlaze
:: imam problem kad hocu da povezem monitor i tv, zapravo ide preko miksete, ali svejedno trebalo bi da da sliku kad iz graficke karte preko s izlaza povezem u mixetu trebala bi da se pojavi slika na tv-u ali nema j :: :: znacu preko s video izlaza iz kompa (graficke) ide u mixeu a iz nje u tv, koja prikaze sliku koja blicne par puta kao da zatreperi i onda nestan :: :: sve sam probavao dual view u nvidia control panelu onda da podesim rezolucije pa na 16 bita boje nema sanse, probavao sam i pal/ntsc izlaze i podsavanjima ista stvar zatrepe i nestan :: :: kaze mi lik da su pre povezivali samo preko s video izlaza bez ikakvog podesavanja dual single view zna li ko sta je proble :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: ::
I meni je ta mixeta bila cudna da ne kazem nepotrebna... ali rekoh ozda covek povezuje vise TV-a...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Aj zajebi tu mixetu , :: mozes da boces komp i tv direkt bez posrednika :: neki S video ili skart ovo ono :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.