Ljudi treba mi strucna pomoc oko servera za TV emitovanje, zapravo ako je iko upucen da li znate koje programe koriste televizije kao servere za pustanje programa, ja sam radio u jednom ali nema sanse imena da se setim pa bi mi mnogo pomoglo ako neko zna koji je od najboljih media servera nemogu da izguglam
da budem iskren ne znam uopste na sta mislis, ali mozda ti `Schedule Task` koji je windows-ov program u administrative tools pomogne.
:: Ne mislim internet nego server za pustanje programa, stavis listu stvari za 3 dana u napred da id :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: :: :: ::
@imarkovic Bratic,milsim na program, napr koji ima RTS u koji ubaci materijal i on ga pusta slicno kao playlista u nekom playeru stim sto je ovo opsirno ima opcije da pusta karon i titlovi
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.