Imam jedan problem sa ju tjubom kada pustim video u ful skrinu slika mi bude razmrljana ima i crne i zelene boje,šta to može da bude,to se dešava i u FF i u IE9 instalirao sam pre 2 dana svež vindovs. http://goo.gl/SpwIi
na advanced settings u Catalyst-u, odnosno setovanja za svaki program ponaosob? Ne mogu da se setim tačno u kom tabu, nemam ATI kartu trenutno, kod nV je to u `manage 3D settings`. Konkretno, isključite Antialiasing za određeni browser.
u listi i pojavi se padajući meni. Ne kažem da je to rešenje. Još jedan hint, update flash playera zna da zeza, skini neku drugu verziju(noviju ili stariju od aktuelne, pa probaj i sa tim).
Nikad mi se to nije desavalo na Nvidia kartama a na atijevim da. Izgleda da je problem u kombinaciji drajvera i verzije flesa. Recimo ortak sa atijem 4650 je morao da se vrati na drajver 10.4 da bi mu bilo ok, a cini mi se da je stariji fles radio normalno sa novijim drajverom. Ja imam GTS250 Nv drajver 285.62 i fles 11.1.102 i nemam takvih problema...
mi se desava na laptopu Toshiba S. sa intel grafikom, tako da mislim da nema veze sa drajverom za grafiku. Tu je ipak nesto drugo. Ja sam se navikao, pa mi vise i ne smeta.
Ja imam doduse drugi problem, kad god zelim da uploadam nesto na youtube, nezavisno koliki je fajl, obicno izbaci error da nije mogao da uploada. Najgore od svega, sto stalno izbaci na razlicitom % uploada.
Probao sam sve zivo ali nece, pa nece... Jel ima mozda neko neki youtube uploader ili nesto da se to sredi?
Pozz...
:: ...problem je u novom flash-u :: :: Ja imam doduse drugi problem, kad god zelim da uploadam nesto na youtube, nezavisno koliki je fajl, obicno izbaci error da nije mogao da uploada. Najgore od svega, sto stalno izbaci na razlicitom % uploada :: :: Probao sam sve zivo ali nece, pa nece... Jel ima mozda neko neki youtube uploader ili nesto da se to sredi :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 6870 1G :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: ::
probaj da reinstall-iras flash (skini sa filehippo stabilan, da nije beta) i ne dozvoli mu da se update-uje (pita te na kraju instalacije).. reinstall-iraj i poslednju javu i probaj da pustis iz FF-a, chrome u zadnje vreme zaebava
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.