Da li je moguće da ni na jednom uređaju na kojem sam probao ovo sranje od update-a ne radi?! Jednom sam probao na desktopu za grafičku i nije hteo da radi, i dva puta na lapovima! Upravo sam instalirao win7 64-bit na nov ASUS lap X54c, skinuo Asus live update i on mi izbaci grešku da aplikacija može da se instalira samo na ASUS notebook-ovima! Pa na šta ja ovo instaliram, na peglu?! Probao sam i na klot win i posle toga sam probao da instaliram osnovne drajvere za čipset i ostalo, pa onda live update, i isto njesra! Da li je neku ikada uspeo da apdejtuje sve drajvere preko ovog sranja ili ta glupost uopšte ne radi?Ima na sajtu 1000000 aplikacija i drajvera, i sada moram kao majmun sve da skidam i instaliram jednu po jednu...Stvarno je previše, pogotovo za jednu tako ozbiljnu firmu kao što je Asus...
i isto sranje! Kakvi slepci njima kontrolišu podršku?! Stvarno sam popizdeo zbog ovoga, da je moj lap, odma bi ga vratio u radnju poslao bi 1000000 mejlova Asusu da im se načestitam mile nove godine.Da li je moguće da do sada ništa nisu uradili po pitanju toga?3 apdejta tog programa imaju, i nijedan ne radi...
Ja mislim da ti ne prepoznaje, jer nemas ASUS OEM win, kada bi imao, onda bi ti i program prepoznao ASUS racunar, drugo, veruj mi, nemoj da instaliras, nista ti ne znaci. Meni je ovo drugi ASUS laptop, ali taj softver mi je 2 puta u zadnje 3.5 godine nasao update. Ja sam taj koji sam proverava s` vremena na vreme... Npr, prosli model kojia sam imao ASUS-a, oni su na sajtu izbacili BIOS update, dok ja kad sa live update proverim i izbaci mi da nema update-a... Tako da je to softver koji je beskoristan, nemoj ni da probas da ga koristis, veruj mi...
ko što napisa spike gore, probaj sa onim `Windows 7 Loader`-om da napraviš da bude OEM windows pa će ti onda raditi, mada nema neke velike vajde od njihovog apdejta.
Dakle, treba ti tkz. SLIC boot loader, gde mozes da biras sta ce...
11.03.2012. 19:04
status: user broj poruka: 11001
`lek` da `saopsti` sistemu u smislu njegove `genuinity` tokom boot-ovanja (OEM info: Asus, Lenovo, Fujitsu,HP...)... Taj info ce se onda pojaviti i u formi logo-a doticnoga proizvodjaca, u `Control panel/system`.
bar da su se setili da naprave jedan ZIP ili RAR pa da skineš sve odjednom i izabereš šta ti treba od drajvera i aplikacija, a ne ovako da se jebavam i klikćem 1000 puta na svaki drajver i aplikaciju pojedinačno..a napravili Bogu hvala 1000000000 tih sranja samo za ovaj model.
Pa ako koristiš to na windowsu koji si skinuo sa drugog mesta onda ima logike da ne može program da detektuje SLIC u biosu... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
sad kako je ne znam, ali znam da je ranije radilo imao sam asus m2n-e plocu i radio je taj live update sad sam na GA, tako da ne znam kakvo je stanje (ili sranje) :)
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.