Inspirisala me je tema o Desktopu da malo promenim default izgled svog sistema, pa me interesuje da li je moguce izmeniti ikone u windozi be nekog dodatnog softvera? I kako? :) Win7 Ult
Ma nisi ti mene razumeo... Znam ja to kako ide peske. Ja sam mislio na neko podesavanje u winu kojim cu preskociti rucno menjanje ikone foldera. Da kad kliknem Desni > New >Folder imam modifikovanu ikonu...
Pa mozda bi mogao da napravim neku temu sa izmenjenim ikonama...
licno nikom to ne preporucujem, licno na svom windowsu sam instalirao samo icon packager da bih menjao ikone foldera i temu za windows xp koja je pure simple i to je sve, a bila je tema sa transformatorom za izgled MAC OSx-a. i kazu da radi ok ali ja opet ne volim s tim da se zezam jer odradjuje modifikacije windows explorera koji je najvaznija alatka u windows-u, icon packager koristim sigurno 2 godine, on samo menja ikone i to je sve, probaj, ja ga koristim za xp, ne znam kako radi na sedmici. nadji verziju 4 jer je bez medicine.
:: :: Inspirisala me je tema o Desktopu da malo promenim default izgled svog sistema, pa me interesuje da li je moguce izmeniti ikone u windozi be nekog dodatnog softvera? I kako? : :: Win7 Ul :: :: Hvala :: Pozdrav
Dok sam imao XP, imao sam Alienware temu koja je menjala celokupan izgled windows-a, ali je tako pravila i jedan banalan problem, nisam mogao da se ulogujem na windows live messenger, stalno je izbacivao error, kao da nemam konekciju, dok na def temi, radi sve super. Nisam bas siguran koliko je pametno, ako nista drugo, odradi bekap sistemskih fajlova koje ces zameniti modifikovanim da bi dobio zeljeni izgled. Ja na sedmici nista nisam menjao, upravo zbog takvih problema.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.