koji program za proveru surfovanja netom i posecivanje stranica..?
STRANA 1 OD 1
BMWM5
koji program za proveru surfovanja netom i posecivanje stranica..?
07.03.2012. 13:23
T44584
status: user broj poruka: 343
guglao sam ali nisam nasao sta mi treba, da li neko zna za neki program koji moze da pamti koje stranice se otvaraju na netu i sta se gleda, u koje vreme...?
treba burazeru njegove klinke idu na net pa hoce da vidi sta gledaju,..
svaki ima History...sad gledam, ovaj moj buđavi IE na poslu pamti koje sajtove si posetio prethodne 3 nedelje...Ne znaš šta je gore u današnje vreme, da vise na Face-u ili da gledaju xxx sajtove... Fiat iustitia, et pereat mundus
ja sam te pogresno skontao. X marks (Mozilla add-on) bi trebalo da pruza to sto ti hoces, pamti history, bookmarks, etc da bi to posle mogao da prebacis na drugi kompjuter (ako ti zatreba) ili da se ne cimas oko uredjivanja browsera posle reinstalacije OS http://www.xmarks.com/
Btw, kolika su ti to deca koja idu na sajtove koje ne bi trebala i jos znaju da brisu History?
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
A da npr. bane u sobu onako iznenada par puta kao donosi im sok, pa posle neke kao kolace i slicno, ili jos jednostavnije da ih majka ili otac pitaju, sto se `ON` sekira toliko?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
vazi, samo da dodjem kuci, skinuo sam najjednostavniji i najprakticniji keylogger od njih 55, i FREE je a ne znam napamet kako se zove, kad se vrnem cu ti reknem
:: :: :: uredu, da li mozes da mi objasnis kakav keylogger mi je potreban da mu stavim u racunar, nisam bas u tom svetu toliko, ili da mi objasnis bar.. ::
bilo koji keyloger, za te osnovne potrebe nema neke razlike, svaki moze da pokaze sta je kucano i na koje linkove je kliktano, treba samo prilikom instalacije da se podesi da se program ne pokazuje u start meniju/desktopu/procesima (da se dize kombinacijom tastera). i da se doda izuzetak u antivirusu da ne reaguje na njega ___________________________________________________ http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg/
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.