Zapravo kad treba da odradi POST pojavi se onaj prvi logo i tu zakuje i cuje se kako hdd cakce i kuleri bruje ko ludi, i tako ga pustim malo dok se ne zagreje posle toga radi normalno moze da se i restartuje i sve
guglao sam nalazio sam iste probleme ali nigde resenja, sumljam 98% na hardver, ali da li je iko cuo ili imao slicno iskustvo sa ovim.
proveriš što kaže sladoledčić kondenzatore i da se nije neki miš samoubio žicama u kućištu... Pa onda proveriš napajanje i ostale komponente one by one...
Znaci upalim komp. dodje do post-a i tu zamrzne, i cekam 5 minuta,a onda hard reset,i upali se najnormalnije i radi dva dana.Kada ga resetujem ili ugasim i upalim,pali iz prve i sve tako dok se ne `ohladi`. Zamenio sam sata kabl, i izvadio memoriju , prebacio je u drugi slot i od tada svi problemi su nestali Da, ploca je bila neka Foxcon am2+, sa integrisanom grafikom. Evo kod prijateljice i dan danas radi komp bez problema.
Edit: Naravno prvo clear cmos,pa provera napajanja ,
:: Znaci upalim komp. dodje do post-a i tu zamrzne, i cekam 5 minuta,a onda hard reset,i upali se najnormalnij :: i radi dva dana.Kada ga resetujem ili ugasim i upalim,pali iz prve i sve tako dok se ne `ohladi` :: Zamenio sam sata kabl, i izvadio memoriju , prebacio je u drugi slot i od tada svi problemi su nestal :: Da, ploca je bila neka Foxcon am2+, sa integrisanom grafikom :: Evo kod prijateljice i dan danas radi komp bez problema :: :: :: Edit :: Naravno prvo clear cmos,pa provera napajanja ,
ima jedan kondenzator koji se otkinuo tj ja sam ga slucajno otkinuo i velika je onda verovatnoca da je zbog njega, ovo sa sata kablovim ai memorijama mi nema nikakve logike
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.