Evo prvih rezultata šta će SOPA da nam uradi ako je pustimo da se izglasa, ACTA takođe.
Naime milijardu puta sam preko thunderbird-a slao e-mail sa attachmentom u kojem je bio rar ili exe fajl. Sada kada sam to pokušao neće, pogodite zašto?
Dobio sam poruku, your attachment contains illegal content, sending message failed. Naravno setio sam se kako zeznem bagru, samo rar paket koji sam slao promenim u dat, sve je proteklo kako treba.
DA NE POVERUJEŠ, DA NE MOGU DA POŠALJEM JEDAN JE..NI MEJL, I TO JE U PITANJU BIO PROGRAM DEFRAGGLER KOJI JE UZGRED POTPUNO BESPLATAN.
Čisto sumnjam da je program mogao da pogleda šta je unutar arhive i da ti ispiše tako nešto. Pogrešno si shvatio. Illegal content znači da Thunderbird iz bezbednosnih razloga više ne dozvoljava slanje .exe fajlova, a ne da je Thunderbird otkrio da ti šalješ nešto ilegalno... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
I do sada su, na nekim serverima bile `zabranjene` odredjene ekstenzije...
26.02.2012. 22:55
status: user broj poruka: 11001
to jest (self)executables i compressions (dll, exe, com, bat, rar, zip...)... Ja redovno saljem to u attachment-u - samo promenim ekstenziju i obavestim primaoca o tome sta mu je raditi...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.