ako mozes pomogni coveku i odgovori na njegovo pitanje, jer to je tema,tema nije moj odgovor na njegovo pitanje.Znaci trolinjo ,zaobidji stvarno ako nemas nista konstruktivno.
Zasto bi mi bio potreban `melem`, Djoko, Srbine? Pa ja, delimicno, svoju...
14.02.2012. 20:23
status: user broj poruka: 11001
egzistenciju finansiram popravkama kompjutera. Neki od njih imaju NV kartu neki AMD, Intel-ov CPU ili AMD-ov... Sto vise sranya prave, meni vise para ide na racun. Za potrebe clanova Foruma moze i dzabaka. - - - - - - - - - - - @Mikishon: potrebni su ti Revo Uninstaller (alternativa: IObit uninstaller) i Driver Sweeper. To je sve `freeware`... Procedura: pokrenes Revo, nadjes stavke NV physx, NV stereoscopic 3D Driver, NV control panel, NVidia driver i sve druge `NV` stavke. Jedno po jedno deinstalises (bez restartovaja!) i to u `full rezimu` Revo-a (sa brisanjem `repova` nakon `standardne` deinstalacije - `select all to delete`). Sada restartujes. Zanemaris upozorenje koje ti sistem salje (`otkriva` kartu itd.). Pokrenes Driver Sweeper. Sve NV stavke brises. Pokrenes ga ponovo. Ako je sta preostalo, brises ponovo. Proveris `program files` (ako imas sedmicu 64bit, onda i program files(x86) tako sto potrazis foldere ciji naziv sadrzi `NVidia` i obrises ih ako ih nadjes). Restart. Tek sada mozes da pokrenes install novog drajvera. Izbegni `automatiku` i rucno biraj komponente. Clean install. To je to. Srecno! Ako se ipak pojave problemi, javi mi se putem email-a. - - - - - - - - - - - - @ObradMi i Djoka:
Ima veze što je stara karta. Viđao sam kod Nvidije da igre odbiju da rade sa najnovijim drajverima ako imaš neku stariju kartu a s novijim kartama nema problema. Zabole ih stojko što ti nisi ažuran u apdejtovanju hardvera. Probaj da detaljno očistiš komp od starih, možda pomogne.
najiskrenije ,uvek sam smatrao ljude iz IT-a ,kao najnaprednije ljude ovog naseg drustva.Znaci sramota bi bilo posecujes IT forum ,a ne znas binarni i ASCII kod.
Ako ovdje ima likova koji su u doba BBS-a se zajebavali sa binarnim kodom prije 20 i kusur godina, setice se kasko smo se zezali sa ostalima, kada govorimo `po naski`. operator
Kako se niko ne seti da mu predlozi da lepo kupi AMD kartu i progleda sa drajverima... LM, opaska sa starim drajverima je na mestu: (sh)karta nije podrzana novijim drajverima i besciljno je silovanje... a detinjasta nada u ubrzanje dinosaurusa, carobnim drajvicima. Zasto stara baba ne moze u bikini? Jer joj sise vise... Uz inat logika i tu stoji, pa ustraj po tortinom receptu (dobro u svakom slucaju, i ako ne uspe kalemljenje novih drajvera na staru devojku).
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.