Imas milion add on-a za chrome, firefox ili operu (u zavisnosti koji pretrazivac koristis). Imas i yahoo widgets za koji imas yahoo mail checker widget koji moze da te obavesti o novom mail-u. Probaj i xwidget, mozda ima nesto slicno za proveravanje poste. Imas na ovom linku programcic koji radi u tray-u ali nazalost nema funkciju obavestavanja zvucnim signalom o novom mail-u :(
PopPeeper je odlican mali klijent, koristim ga od davno Imao je problema sa Yahoo, ali su to ispravili i radi odlicno. Ako neko ima neku izlecenu verziju ovog programa, rado bih primio na Mail, jer mi treba njegova opcija `backup/restore` koja zahteva full verziju, tj.Premium Add-on Pack v3, a inace je programce free.
skinuo sam Thunderbird i instalirao i tamo napisao svoj mail i pasword , ali mi stalno govori da to nije moj pasword na yahoo, ne razumem , s tim paswordom uvek ulazim u svoj mail , sta je sad pa ovo, molim pomoc.
P.S> @imarkovic, jel tebi radi sa Yahoo nalogom ili koristis Gmail...?
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: :: :: :: skinuo sam Thunderbird i instalirao i tamo napisao svoj mail i pasword , ali mi stalno govori da to nije moj pasword na yahoo, ne razumem , s tim paswordom uvek ulazim u svoj mail , sta je sad pa ovo, molim pomoc.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.