ja samo mogu da mislim da ti je ovo neki toolbar ubacen u browser, i da on gazi to pravilo za homepage. vidi da uninstal tako te djubretarske toolbar-ove (znas ono ask toolbar, itd itd)
U Mozili a, ne u Control Panelu ( ako ides u control panel pa options to su podesavanja za IE) U mozili pa Tools pa Options pa General i za Home Page upisi ovo http://www.google.com Srecno.
J&W IP35 Pro Intel E8400 3Ghz 2x2 GB Kingston DDR2 800Mhz MSI GTX460 OC 1GB Western Digital 250GBAAKS Western Digital 640GB Blue Western Digital 1TB Black Western Digital 1TB Green Chieftec GPS-550AB-A 550w
Kapriam da si iz Programs and Features obrisao tool barove i slicna sranja, proveri dok si u Programs and Features da li ima nesto sto se zove mail.ru i to brisi.
Onda idi u tool>addons i gledaj tamo toolbarove i mail.ru.
Kad zavrsis oba onda probaj da promenis stranu.
Samo da dodam da jedan nas domaci sajt (necu da ga reklamiram ovde) ubacuje tool bar ali se u Programs and Features zove Windows Seach Assist, tako pogledaj da li imas nesto `cudno` instalirano :)
I za ubuduce obrati paznju sta instaliras tj.tokom instalacije svega i svacega, moze da ti nudi neki home page ili neki search provajder umesto googla ili sta vec volis,i neki toolbar da doda u browser.
dakle nemoj samo sto pre radnom na next next i agree nego procitaj sta pise, ne mislim na text od dve strane nego obrati paznju, uglavnom su to check boxovi koje odstikliras a ako ides next next , najebao si, gomila svacega ti se nepotrebno instalira i eto kao sad , uzasno iritira i nervira...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.