Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Gde naci Acronis disk director11-14 free za W7?
STRANA 1 OD 1
dragan06 Gde naci Acronis disk director11-14 free za W7? 22.01.2012. 23:24 T42762

status: user
broj poruka: 294
Acronis disk director sam nasao samo za W XP, Vistu... a nema i za W7. Nigde nisam nasao ni korektni instalaciju, sve su trial verzije - one su osakacene toliko da se ne mogu koristiti. Sa Hirensa mi ova program ne radi. Da li neko zna gde ima free verzija?
Dragan06
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Gde naci Acronis disk director11-14 free za W7? 22.01.2012. 23:56 #392940

broj poruka: 19022
kako mislis ne radi ti iz hirens-a? da nisi pokretao sa diska iz windows-a? naravno da nece tako da radi, moras da butujes sa diska, nadam se da si to znao.. ako ne radi probaj skini drugi hirens pa narezi na drugi disk, da vidis kako ce da radi

:: Acronis disk director sam nasao samo za W XP, Vistu... a nema i za W7. Nigde nisam nasao ni korektni instalaciju, sve su trial verzije - one su osakacene toliko da se ne mogu koristiti. Sa Hirensa mi ova program ne radi. Da li neko zna gde ima free verzija
:: Dragan06
dragan06 Ne znam zasto ali ne radi iz Hirensa? 23.01.2012. 00:41 #392947

Otvorim Hirens, nadjem Acronis..i kada pokusam da ga otvorim on pocne da me pita da li cu automtrski itd, pa drugo pitanje - drivers?? i tu se potpuno zbunim da bi onda pitao koja mi je tastatura a vidi da je US i onda na kraju kaze da nemoze da nadje fail. Negde gresim ali ne znam gde i kako bi trebalo. Ranije sam koristio Hirens ali nije bilo ovakvih pitanja ni problema.
Dragan06

Pisko Drajveri 23.01.2012. 00:47 #392951

broj poruka: 6654
Pita te za raspored tastature a drajveri su za tastaturu i miša, da bi radio primitivni GUI. Odgovarao-ne odgovarao, sve bi trebalo da se instalira automatski na kraju krajeva, jer je idiot-friendly, OSIM ako taj disk koji imaš, upravo u deliću gde su ti drajveri, nije oštećen (ili sama instalacija hirensa).
Naravno, moguće je i neko zaglupljivanje tipa specifično glupa matična ploča i njen bios, i specifično imbecilan miš ili tastatura koji se ne prepoznaju iz DOS/linux konzola okruženja.

Budale veruju u sreću.

dragan06 Pa kako da formiram novu particiju na HDD bez Acronis disk di...? 23.01.2012. 01:07 #392955

Da li ima neki program koji radi u W7 64 bita sa kojim mogu da formiram novu particiju?
Dragan06

aleksander ... 23.01.2012. 01:46 #392964

broj poruka: 148
Imas disk management u samom windowsu. Ides desnim tasterom misa na ikonicu computer pa manage pa storage pa disk management gde ce ti se pojaviti raspolozivi diskovi i particije i kad ides desnim tasterom na disk daje ti new volume...

tortojed U zavisnosti od verzije Hiren`s-a, imaces ili neces imati najpouzdanije 23.01.2012. 02:05 #392971

broj poruka: 11001
programe za particionisanje diskova: G-Parted (jednostavan) i Paragon Partition Manager (manje jednostavan)...

Seerauber Re: Gde naci Acronis disk director11-14 free za W7? 23.01.2012. 17:47 #393123

broj poruka: 948
Acronis Disk Director 11 Home v11.0.2121 + Portable + Rescue disk
Antivirus Power Suite 2012-4 in 1 LiveCD (kaspersky, avira, eset nod, dr.web)
Active@ Boot Disk v5.5.1 (Active@ Partition Manager )

http://goo.gl/orPeI
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs