Interesuje me, postoji li neki program koji snima desavanja na desktopu u neki film format (avi npr.)? Ako neko zna za neki takav neka mi ga preporuci. Po mogucstvu da je za download, za dzabe i mali (na dial upu sam :))))))
Ako zelis trenutno desavanje na desk topu ili neku sliku sa neta ili sl.. iz igrice itd u momentu kada vidis to sto zelis pritisni na tastaturi ALT+taster PRINT Screen.
posle odes recimo u najobicniji program iz windowsa PAINT i ides gore na EDIT pa na PASTE.
i ta slika ce ti biti dostupna, to je sto se tice slike a za avi itd ne znam :(
ako si ovo znao eto radosti bar za nekoga ko nije...
Prvo, lik je pitao za SNIMANJE desktopa u video format a ne za pravljenje screenshotova, a drugo, printscreen radi bez pritiskanja ALT...
:: :: :: :: Ako zelis trenutno desavanje na desk topu ili neku sliku sa neta ili sl.. iz igrice itd u momentu kada vidis to sto zelis pritisni na tastaturi ALT+taster PRINT Screen :: :: posle odes recimo u najobicniji program iz windowsa PAINT i ides gore na EDIT pa na PASTE :: :: i ta slika ce ti biti dostupna, to je sto se tice slike a za avi itd ne znam : :: :: ako si ovo znao eto radosti bar za nekoga ko nije.. :: :: :: pozz :: sallekik ::
Tako je, Daum, PrintScreen za ScreenShot, sta tu trazi bilo koje ALT???
M i G
:: Prvo, lik je pitao za SNIMANJE desktopa u video format a ne za pravljenje screenshotova, a drugo, printscreen radi bez pritiskanja ALT.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako zelis trenutno desavanje na desk topu ili neku sliku sa neta ili sl.. iz igrice itd u momentu kada vidis to sto zelis pritisni na tastaturi ALT+taster PRINT Screen :: :: :: :: posle odes recimo u najobicniji program iz windowsa PAINT i ides gore na EDIT pa na PASTE :: :: :: :: i ta slika ce ti biti dostupna, to je sto se tice slike a za avi itd ne znam : :: :: :: :: ako si ovo znao eto radosti bar za nekoga ko nije.. :: :: :: :: :: :: pozz :: :: sallekik :: ::
Ima covek pravo da pogresi,zar ne...Samo me zanima kako radi taj program od 36kb,stvano ne razumem kako nesto tako malo moze da pravi snimke ili slicno??
alo momci, samo polako, nemojte da dajete brzoplete odgovore, ukapirao sam sta covek trazi i ja mu nudim resenje za to, program ima 36KB, u winrar formatu samo 16KB, ko mi ne veruje neka ostavi mail adresu i poslacu mu program. nakon startovanja pojavi se ikonica u tray bar-u pomocu koje startujete i zaustavljate snimanje desktopa u avi formatu. mozete da izaberete cak oko desetak kodeka.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.