Kao shto naziv teme kaze imam problem oko jave kod windowsa 7 64 bita. Kada skinem sa oficijalnog sajta verziju za 64 bitni sistem i instaliram javu udjem u neku java aplikaciju npr Minecraft i tamo proverim koja je verzija on mi kaze da mi nepodrzava neka podesavanja zato shto mi je instalirana 32bitna java a ja sam skinuo sa neta tj sa http://java.com/en/download/manual.jsp i selektujem dole Windows Offline (64-bit) i kad skinem dobijem fajl jre-6u30-windows-x64.exe . Znaci proveravao sam da li je instalirana java u control panelu i stoji mi samo 64voro bitna verzija znaci nigde nema da pise da je instalirana verzija za 32 bita. Kako mogu da nateram da mi ovo go**o proradi????
Unapred HVALA POZZ Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
jesi siguran da ti pravi problem sto imas x86 Javu pored x64?
21.01.2012. 16:11
status: user broj poruka: 1475
Proveri jos jednom,mozda pravi problem sto je NEMAS, pa instaliraj obe neki programi traze bas x86 da imas pa iz tog razloga ja imam instaliranu i x86 i x64! :)
LonleyMax je u pravu. Pre ce biti da ne radi zato sto ti nije insalirana x86 verzija. Nema veze sto je sistem x64. Ako je aplikacija x86 [a Minecraft to jeste], onda ti treba i Java x86. Vecina internet browser-a je takodje x86, pa i njima treba Java x86.
java 7 update 2 pravi probleme sa nekim masinama. Toliko ih uspori da to nije normalno. Stalo je CPU usage 100%. A radi kako treba sa 6.30 Problem se javlja na AMD masinama i to bey obzira na konfiguraciju. Java 7 update 2 je debelo jos u beti. operator
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.